Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölüm

Atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 189. bölüm dün gece ekrana geldi. İzleyenlerini bir dakika olsun ekran karşısından ayırmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da dün gece Poyraz'ın kirli oyunu ve Polat Alemdar'ın bu oyuna engel olmak için çabalaması herkesi duygulandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu 190 bölümde neler yaşandı?Sencer'i ele geçiren Polat Alemdar infazını gerçekleştirmek üzereyken Poyraz'ın Polat Alemdar'ın ailesini kaçırmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Babasının intikamını almak isteyen Poyraz önce Polat Alemdar'ın annesini tren raylarını yatırdı. Polat Alemdar ölümden son anda annesini kurtardı. Daha sonra Ömer Baba'yı öldürmek isteyen Poyraz Polat Alemdar 'ı köşeye sıkıştırdı. Polat Alemdar ise bu oyunları teker teker çözdü. Son olarak ise Elif için Poyraz'a teslim olan Polat Alemdar'ın durumu ise ilerleyen bölümlerde anlaşılacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölüm izle heyecanı ile 25 nisan 2013 perşembe akşamı sizlerle olacak. Kurtlar Vadisi Pusu bugün akşam yeni bölüm heyecanı ile ATV ekranlarından sizlerle olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 190. bölüm özeti Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerini ekrana kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar büyük şok yaşadı. Atv'de yayınlannan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar, Sencer Bey'i ele geçirdiğini zannederken hiç ummadığı bir sonuçla karşılaştı. Poyraz'ın Sencer Bey'i teslim ettikten sonra takip etmemesine çok şaşıran Polat Alemdar gerçeği sonradan öğrendi. Necati Şaşmaz(Polat) Şaşırttı Kadir Çöpdemir'in programına katılan Kurtlar Vadisi'nin baş rol oyuncusu Necati Şaşmaz yaptığı itiraflarla izleyenleri güldürdü. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği programa tezagüratllarla giren Şaşmaz günde 80 bardak çay içtiğini itiraf edince programda eğlenceli anlar yaşandı.

 

Kurtlar Vadisi Pusu Necati Şaşmaz "Amerika'ya gidemedim. Şerden hayır çıktı. 11 Eylül'de ikiz kulelerin yıkılması şerse şerden hayır çıktı. Gidemedik. Önüme ne kadar engel çıkarsa çıksın, aşmaya çalıştım. Hiç İngilizce bilmeden Kanada'ya gittim. Hiç oyunculuk bilmeden eğitim almadan bu işe girdim. Birazcık sebat etmek, çalışmak, yıkılmamak lazım!" dedi ve günde 80 bardak çay içtiğini itiraf etti. Kadir Çöpdemir "Polat Alemdar'da imrendiğiniz ya da doğru bulmadığınız neler var" diye sordu. Necati Şaşmaz'ın bu soruyu"Doğru bulmadığım bir tarafı olmadı. Polat'ı daha gerçekçi kılmak isterdim ama arz talep meselesi." diyerek yanıtladı. Kadir Çöpdemir "Polat Alemdar'ın hangi sorununuzu çözmesini isterdiniz?"deyince, Şaşmaz "halkın yanıtları" şeklinde cevap verdi. Kadir Çöpdemir'in "eğer bir gün oyunculuk bitirse ne iş yaparsınız" soruna Necati Şaşmaz'ın yanıtı "Birçok şey yapabilirim, kitap yazarım, şiir yazarım, müzik yaparım." oldu. GÜNDE 80 BARDAK ÇAY İÇİYORUM Şaşmaz'ın bir sırrı da günde 80 bardak çay içtiğini açıkladığı andı. "Şimdi 30 bardağa indirdim" diyen Şaşmaz, dizideki son maskeli sahnelerinde bile pipetle çayını içtiğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder