20 Dakika 17.Bölüm

Ali ve Melek yanıbaşlarındaki düşmanları keşfettiler. Artık ikisi de daha temkinli olmak zorunda. Fakat Ali Kedi'den hislerini gizlemekte zorlanıyor. Çünkü ikisi şimdi yeni birinin peşindeler. Başkan'ın sağ kolu Albay'ın. Buldukları gizli gerçek, minyatürü çalmalarını sağlayacak mı?

20 Dakika 17.Bölüm izle

Melek öte yandan, endişesini gizleyemiyor. Zorba'dan kendini korumak için Muavin'e kadar gidecek. Çok geç olmadan birine sesini duyurmak zorunda.
Ozan ve Kuzgun Bursa'yla bağlantılı yeni bir ismin peşine düşecek: Derin Solmaz. Bu sorguyla varacakları bilgi Melek'le ilgili bir şok edici gerçeği daha ortaya çıkaracak.

23 Nisan'da yayınlanan son bölümünde Ali dostlarının kim olduğundan artık emindi. Fakat koynunda yılan beslediğinin farkında değildi. İddialı tavrıyla şantajcının kimliğine ele geçirmeye çalıştı. Onu araştırırken asıl düşmanının ensesinde, keşfetmesi ise an meselesi… Demirbahçe'de ise bir dostluk sınandı. Zorba, Melek'le ilgili kararını henüz açıklamadı. Zorba hangisini tercih etti: Melek'in ebedi dostu kalmayı mı, koynundaki yılan olmayı mı? Kuzgun yeni bir ipucuyla Ozan'ın karşısına çıkıyor. Kuzgun'un ağzından çıkanlar karşısında, Ozan'ın yalnızca tek bir seçeneği var: Onunla işbirliği yapmak. Çünkü bu ipucu, doğru bildikleri her şeyi altüst edebilir. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? 20 Dakika'nın 30 Nisan'da STAR TV'de ekrana gelecek yeni bölüm (17. Bölüm) fragmanı hazırlanmaktadır. Dizinin son bölümünü kaçırıpta izlemek için can atanlar için HD kalitede hazırlamış olduğumuz özel videoyu BURADAN izleyebilir. 20 Dakika'nın bir önceki bölümünde dostlarından emin olan Ali, en yakınındaki düşmanının varlığından habersiz şantajcının kim olduğunu bulmaya çalıştı. Bu süreçte Ali, gerçek düşmanını da öğrenmişti. Melek'le ilgili cevabını henüz vermeyen Zorba, Melek'in dostu ya da düşmanı olmak adına bir tercihte bulundu. Ozan'ın karşısına yeni bir ipucuyla çıkan Kuzgun, anlattıklarıyla Ozan'a tek bir seçenek bıraktı. Ozan, Kuzgun'la işbirliği yapmak zorunda kaldı. 30 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluşacak olan 20 Dakika 17.Bölüm Arzu, Rıza'nın çocuğun kimden olduğu yönündeki ısrarlı soruları karşısında bunalacaktır. Aşk ne nefret bir arada buluşacak, Arzu Selçuk'tan Rıza'yla ilgili anlaşma teklifi alacaktır. Dila, Azer'in Sultan'a şiddet uygulamasına daha fazla tahammül edemeyecek ve nihayet müdahalede bulunacaktır. Canip ve Hayriye, konağa yerleşip Azer'e bilgi sızdırmaya başlayacaklardır. Bu yolla Azer'den para koparmayı amaçlasalar da planları alt üst olacaktır. Rıza'ya olan güveni sarsılacak olan Dila, kendini işine verecek fakat ona duyduğu aşk Rıza'yı her gördüğünde katlanarak artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder