Sakarya Fırat 144.Bölüm

Sakarya Fırat 144.Bölüm izle fragmanı full izle (24 Nisan 2013), Sakarya Fırat son bölüm özeti, Sakarya Fırat 144. yeni bölüm fragmanları, Sakarya Fırat 144. bölümde bu çarşamba neler olacak? Osman Kanat ve Poyraz Timi dağdaki operasyondan başarıyla dönmenin keyfini yaşarken, Miro'nun kampında da Bakır'ın ölümünün yankıları olacak, Sakarya Fırat 144. yeni bölümüyle 24 Nisan Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak.

Sakarya Fırat 144.Bölüm ÖzetiOsman Kanat ve Poyraz Timi dağdaki operasyondan başarıyla dönmenin keyfini yaşarken, Miro'nun kampında da Bakır'ın ölümünün yankıları olur. Teo, Bakır'ın ölümü üzerine provakasyonlarını sürdürür, Miro ve Jiyan'a eylem yapmaları için baskı yapar, Miro'nun bu konuda ciddi korkuları vardır. Diğer taraftan Çeliktepe Karakolunda herkes tetiktedir ve gelen bir baskın haberi Poyraz Timini harekete geçirir. Teo'nun planının devamı olan bu baskın Osman'ı ve Jiyan'ı tekrar karşı karşıya getirir.Halil Bey ise kendini iyiden iyiye evlilik meselesine kaptırmış, Nilgün'le nasıl düğün yapacaklarının hayalini kurmaya başlamıştır. Atabey cephesinde de İbrahim'in aldığı son karar herkesi şok edecek...  

Sakarya Fırat Osman Kanat mesleğinden bir süre uzaklaştırılmış ama onun için artık bunun bir geri dönüşü yoktur. Arkadaşları ve komutanlarıyla vedalaşır otobüse biner ama yolda onu bekleyen bir engelle karşılaşacak,Çeliktepe Karakolu'nda Poyraz Timi Osman'ın gidişinden dolayı çok üzgün durumdadır. Çarşı iznine çıktıklarında Bakır'ın yaptığı son hamle onların iyice kontrolden çıkmasına sebep olur.

Sakarya Fırat Ve bu durum Poyraz Timinin başının belaya sokar.Durali'nin attığı bütün fırçalara rağmen Poyraz Timi de Osman gibi geri adım atmaz. Bakır ise Osman'ın gidişinden dolayı çok keyiflidir ama bu olay onu durdurmaz ve Melike'yle Uğur'un yolunu keser.  Atabey cephesinde de Osman'ın gelişinin heyecanı vardır. OyuncularTayanç Ayaydın, Deniz Arna, Yurdaer Okur, Gerçek Sağlar, Sönmez Atasoy, Zerrin Sümer, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık, Sait Genay, İdil Yener, Yeşim Dalgıçer, Şener Kökkaya, Erkan Avcı, Selim Gürata, İsmail Hakkı, Caner Özçavuş, Erkan Kolçak Köstendil, Bora Koçak, Süleyman Karaahmet, Bahadır Muhtar, Muhammed Cangören,Oktay Kaynarca  

Osman Kanat ve Poyraz Timi dağdaki operasyondan başarıyla dönmenin keyfini yaşarken, Miro'nun kampında da Bakır'ın ölümünün yankıları olur. Teo, Bakır'ın ölümü üzerine provokasyonlarını sürdürür. Miro ve Jiyan'a eylem yapmaları için baskı yapar. Ama Miro'nun bu konuda ciddi korkuları vardır. Diğer taraftan Çeliktepe Karakolu'nda herkes tetiktedir ve gelen bir baskın haberi Poyraz Timini harekete geçirir. Teo'nun planının devamı olan bu baskın Osman ve Jiyan'ı tekrar karşı karşıya getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder