Aşk Emek İster Son Bölüm

Show Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Aşk Emek ister 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan yaratan dizi 3. bölümü olmasına rağmen izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Aşk Emek İster 3. Bölüm fragmanı yayınlandı izle. Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı dizi yine heyecanlı olacak. Zengin işadamının şımarık oğlu eğitimini Amerika 'da tamamlamıştır.Aşk Emek İster 3. Bölüm fragmanı yayınlandı izle.Uzun yıllar orada takılmış, zevk ve sefa içinde hayatın gerçeklerinden uzak kalmıştır.Aşk Emek İster 3. Bölüm fragmanı yayınlandı izle Tek Bir Saç Teliniz Daha Dökülmesin... Bakın Ne ile

Aşk Emek İster 3.Bölüm izle

Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın üstenlendiği, romantik komedi dizisi olan Aşk Emek İster'in başrollerini Ekin Türkmen ve Furkan Palalı paylaşıyor. Son olarak "Yalan Dünya" dizisinde konuk oyuncu olan ve bir bankanın reklamıyla gündeme gelen Boz, Birol Güven'in Show TV için çekeceği "Aşk Emek İster" isimli dizisinde rol alacak. Dizide Ekin Türkmen ile Furkan Palalı başrolü paylaşıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yapacağı dizide Boz, bir fabrikatörün oğlu rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Furkan Palalı'nın arkadaşı Leyla karakterini canlandıracak. "Aşk Emek İster" 3. Bölüm Fragmanı, 28 Nisan Pazar: İşte Aşk Emek İster dizisinin 3. bölüm fragmanı: Zengin işadamının şımarık oğlu eğitimini Amerika 'da tamamlamıştır. Uzun yıllar orada takılmış, zevk ve sefa içinde hayatın gerçeklerinden uzak kalmıştır. Türkiye 'ye dönmeye karar veren bu genç ve yakışıklı adamın hedefi babasının kurduğu büyük holdingin başına geçmektir. Oysa babasının şımarık oğlu için çok değişik bir planı vardır. Oğlunun, fabrikalarından birine işçi olarak girmesini ve mesleği en alttan başlayarak yavaş yavaş öğrenmesini istemektedir. Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın üstenlendiği, romantik komedi dizisi olan Aşk Emek İster'in başrollerini Ekin Türkmen ve Furkan Palalı paylaşıyor. Son olarak "Yalan Dünya" dizisinde konuk oyuncu olan ve bir bankanın reklamıyla gündeme gelen Boz, Birol Güven'in Show TV için çekeceği "Aşk Emek İster" isimli dizisinde rol alacak. Dizide Ekin Türkmen ile Furkan Palalı başrolü paylaşıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yapacağı dizide Boz, bir fabrikatörün oğlu rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Furkan Palalı'nın arkadaşı Leyla karakterini canlandıracak. "Aşk Emek İster" 3. Bölüm Fragmanı, 28 Nisan Pazar:

Aşk Emek İster 3.Bölüm

Genç adam once bu teklife çok büyük tepki gösterse de kabul etmek zorunda kalır ve babasının fabrikasında işçi olarak işe başlar. Bu büyük sırrı sadece baba ve emektar personel müdürü bilmektedir. Ne işçiler, ne ustabaşı, ne de herkesin nefret ettiği kötü adam fabrika müdürü bu sırrı bilmemektedir. Geleceğin patronu şimdi gizli bir işçidir. Babasını kırmamak için bir kaç günlüğüne işçi olamayı kabul eden genç adamın hayatı aynı fabrikada işçi olarak çalışan genç güzel sendika liderini görünce altüst olur. Aşık olmuştur. Artık bu büyük aşka devam edebilmek için sırrını saklamak ve iki hayatı yaşamak zorunda kalacaktır. Bir de büyük engeli vardır. Onun Amerika 'dan dönmesini bekleyen zengin sarışın Leyla ve onun zengin ailesi. Genç yakışıklı adamın oynamak zorunda olduğu rol, onun çevresi-ailesiyle sendikacı güzelimizin çevresi-ailesinin kesiştiği anlar durum komedisinin ortaya çıkacağı anlar olacaktır Büyük sırrın zaman içinde yavaş yavaş diğer karakterler tarafından öğrenilmeye başlaması da seyir değerini artıracaktır. Kısaca, "Aşk Emek İster" büyük bir sır etrafında dönen romantik komedi tarzında tasarlanmış bir TV dizisidir. Aşk emek ister dizisi yeni bölüm de Demir'in gerçek kimliği fabrika da ortaya çıkmak üzeredir. Demir fabrikada Deniz'in başına bela gelmemesi amacı ile bir suçu üzerine almaktadır. Ancak bu sefer Deniz suçlunun o olmadığını bilmektedir. Bu neden ile aralarında uzaklık yerine daha çok yakınlaşma başlamaktadır. Fabrika da ise olaylar giderek karışmak üzeredir. Demir artık zengin arkadaşları yerine Deniz'in yanında daha mutlu olmaya başlamış gibi görülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder