İntikam 16.Bölüm

Kanal D'nin en iddialı dizilerinden İntikam 16. bölüm fragmanı yayınlandı. İntikam dizisi 16.bölümüyle 25 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında. İntikam dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte İntikam dizisi 16.bölüm fragmanı ve özeti... İntikam 16.Bölüm izle Fragmanı Youtube Video İzle Kanal D ekranlarından her perşembe akşamı damga vuran dizisi İntikam yine aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle hayranlarıyla buluşmaya hazır. İntikam dizisi 16.bölüm fragman tanıtımı web sayfamızdan takip edebilir ve izliyebilirsiniz.

İntikam Yeni 16.bölümü ile 25 nisan 2013 perşembe akşamı merakla beklenirken tanıtımı web sitemizden yayınlanmaktadır. İntikam dizisi geçen haftanın özetini şöyle bir hatırlıyalım.. Derin"i rehin alan Selen, Yağmur"a da tuzak kuruyor. Emre, dedesinin aramalarına cevap vermez. Şirketten ve ailesinden uzak durmaya çalışır. Özellikle de Adil Çelik ile ilişkisi olduğunu öğrendiği annesi Şahika"dan. Fakat bu hiç kolay değildir zira, o bir Arsoy"dur. Üstelik Yağmur ile onun için düzenlenen nişan gecesi de yaklaşmaktadır. Cemre hala yıllardır kendinden gizlenen sırrın etkisindedir. Adil Çelik"in kızı, Derin"in de kız kardeşidir. Bir gecede bildiği tüm hayatı değişen Cemre kendini alkole verir.

 

İntikam 16.Bölüm Barış bile artık onunla başa çıkamayınca Şahika"yı arar. Derin ve Yağmur"un intikam kutusu hala kayıptır. Hakan ve Yağmur, Derin"i ararlarken, o Selen"in elinde tutsaktır. Yağmur"un intikam kutusunu ele geçiren Selen, Derin"in aklını karıştırır. Yağmur"a karşı onu kışkırtarak kendisi ile iş birliği yapmaya zorlar. Derin duydukları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşar ve Yağmur"a öfkelenir. Nişan hazırlıkları sürerken Derin"den telefon alan Yağmur, her şeyin arkasındaki ismin Selen olduğunu öğrenir. Derin"den ümidi kesen Rüzgar ise bir karar verir ve Yağmur"a bir ricada bulunmaya gider. Selen ile buluşmaya giden Yağmur, ne onu durdurabilir ne de Derin"i ikna edebilir. Çaresiz kalan Yağmur, nişanı iptal etmeye kalkar. Bu durum Emre"nin şüphelenmesine neden olur. Ancak artık çok geçtir. Ok yaydan çıkmıştır. Şahika ise nişan gecesi son kozunu oynar ve Emre"nin yine aklını karıştırmayı başarır. Yağmur ve Emre, Şahika yüzünden atışır. Yalnız kalmak isteyen Emre"nin ise beklenmedik bir misafiri vardır. Silah sesleri nişan gürültüsüne karışır.

 

Barış ve Cemre, Emre"yi kanlar içinde bulur. İşte İntikam Dizisinin Merakla Beklenilen Yeni 16.Bölüm Bölüm Fragmanı Pirsushaber.com'u Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz İyi Seyirler Dileriz..   Emre hastaneye kaldırılır ancak, Selen cinayetinin bir numaralı şüphelisidir. İntikam Kafasından darbe alan Emre, olan biteni çok net hatırlamamaktadır. Emre ve Selen"i ormanda, Cemre ile bulan Barış ise Rüzgar"ı sorguya çeker. Rüzgar"ın verdiği cevaplar onu iyice endişelendirir. Hakan"dan yardım ister. Rüzgar"ın da cinayete karıştığını öğrenen Hakan, kötü haberi hemen Yağmur ile paylaşır. Hastaneye gelen Yağmur, Emre"nin soruları ile karşılaşır. Yağmur"a olan güveni sarsılan Emre, Selen"in gösterdiği fotoğraftan ve suçlamalarından bahseder ve bazı cevaplar ister. Hazırlıksız yakalanan Yağmur"un verdiği cevaplar onu tatmin etmez. Cinayet kısa sürede basına da yansır. Selen"in tabancasında Emre"nin parmak izlerinin olması durumu iyice zora sokar. Şahika, aklanana kadar oğlunun hapishaneye girmesine engel olmak için onun kaçmasına yardım eder. Cemre annesine, orada 3. bir kişiyi gördüğünü anlatır. Şahika"nın da avukatı Emre"yi kurtarmak için o kişinin peşine düşer. Derin"den ise ses seda yoktur. Geceye ilişkin güvenlik kayıtları incelendiğinde Yağmur, büyük bir ipucu yakalar ve hesap sormak için Hakan"a gider. Emre ise olayları hatırlamaya başlar. Selen"e bir kez ateş edip, başına bir darbe alıp, kendinden geçmiştir. Daha sonra yaşananlar ile ilgili hiçbir fikri yoktur. Yağmur ile konuşan, ısrarla sorularına cevap arayan Emre ise ailesinin beklemediği bir karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder