Çayyolu halı yıkama firması


Evlerimizin neredeyse her köşesinde kullandığımız halılarımız gerek kıyafetlerimizden yere düşen tozlar gerekse ölü deri ve saç parçaları ile zamanla yoğun bir kirlenmeye maruz kalırlar. Bu yüzden Çayyolu halı yıkama firmaları yılın on iki ayında müşterilerine kusursuz ve kaliteli hizmet vermeye devam etmektedirler.



Koltuklar ve sandalyeler evlerimizde en fazla kullanılan mobilyalar arasında yer almaktadır. Ümitköy koltuk yıkama bu bağlamda semt halkının ihtiyaçlarına yardımcı olarak yaşam alanlarında huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamaktadır. Dinlenirken, otururken ve bazen uyurken kullandığımız koltuklar yoğun bir kirlenme potansiyeline sahiptir.

Durum bu kadar ciddi iken apartman dairelerinde yaşayıp halılarını elektrik süpürgelerinin güçsüz çekim kuvvetleri ile temizlendiği düşünen insanlar aslında halı dokusunun altındaki kir ve pislik ile beraber yaşamaktadırlar.



Dış görünüşü rahatsız edici olmasa da halılar zamanla mikrop ve bakteri oluşumu için en uygun noktalar halini almaktadırlar.

Alanında uzman personel ve profesyonel ekipmanlar yardımı ile son sistem yıkama teknoloji kullanılarak temizlenen halılar kısa sürede sahiplerine geri dönebilmesi için özel odalarda kurutulur.



Böylece dokumanın içinde en ufak bir su zerreciğinin bile kalmaması sağlanarak her türlü koku ve mikroorganizma oluşması önlenir. Sizlere de ilk günkü halinden bile temiz halılarınızın keyfini sürerek hijyenik bir ev ortamında yaşamanın keyfini sürmek kalır.



çayyolu halı yıkama: www.cayyoluhaliyikama.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder