Asus k55vj-sx077d Notebook

Dünyaca ünlü dizüstü markası olan asus Türkiye pazarına sunmul olduğu asus k55vj-sx077d notebook modeli şuan neredeyse yok satıyor Marka asus olunca güven konusunda hiç terettüt etmeden alan müşteriler üründen çok memnun kalınca ortaya büyük bir talep çıktı asus k55vj-sx077d bu değerli ürünün fiyatı ise şuan itibariyle  1.795'den başlıyor. sizde ürünü satın almak istiyorsanız bu yazının altında ve konu içerinde paylaştığımız siteye tıklayarak satın alabilirsiniz. tüm kredi kartlarına 12 taksit imkanıyla alabileceğiniz www.guvenliticaret.net adresinde havale ile ödemelerde extra indirimler ve kapıda ödeme avantajı mevcuttur

ürünün genel özellikleri: i7-3630QM İşlemci 8GB Ram 750GB Hdd 2GB Nvidia Geforce NV635M Ekran Kartı 156" FreeDos

İntikam 21.Bölüm

İntikam 21.Bölüm izle

İntikam disinde bu hafta neler oluyor? İntikam yeni bölüm 30 Mayıs perşembe akşamı kanald de yayınlanıyor. İntikam yeni bölüm fragmanı yayınlandı İntikam 21. bölüm fragmanı şimdiden diziyi izleyenleri merakta bıraktı. Yağmur'un babasının katili bu kez Yağmur'un peşine düşer. Bu arada Yağmur başka belgelerin peşine düşmüştür fakat bu takipte yalnız değildir. Şahika ise bir yandan Emre'yi Yağmur'a karşı kışkırtırken diğer yandan Yağmur'un evine girer. Yağmur evine birilerinin girdiğini fark eder fakat Şahika çoktan bulduklarını Emre'ye iletmiştir. Bu bölümde aslında Ahmet'in ölmediği de ortaya çıkıyor. İntikam yeni bölümü ile 30 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D de Başrollerinde Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat işler gibi oyuncuların yer aldığı intikam yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 194. bölümü, 30 Mayıs Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 194. bölümünde yaşanacaklar: Margaret, Elif'i yanına mı alacak? Polat Alemdar kızına kavuşabilecek mi?Mete, İhtiyarlar Heyeti'nden Remzi'yi öldürecek mi? Mete, tüm heyeti neden yok etmek istiyor?Polat, Poyraz'a ulaşıp intikamını alacak mı? Poyraz, arkasına aldığı güçleri Polat'a karşı nasıl kullanacak?Poyraz ve Tapınakçılar Polat'ın baskısından kurtulabilecek mi?Akif ve Haydar neden İhtiyarlar Heyeti ile ilgili gizli belgeleri ele geçirmeye çalıştılar? Polat alemdar ve ekibi Poyraz'ın peşinde iz sürmeye devam ediyorlarve poyraz'ın sağ kolu olan Arası ele geçirirler. Aras'ın Polat alemdartarafından ele geçirilmesinden sonra Poyraz, Polat ile pazarlık masasınaoturacak mı? Hastalığı sebebi ile hastaneye yatırılan Faruk beypoyraz tarafından baskına uğrar. Poyraz Farukbey i öldürecek mi? Poyraz Polatalemdar ile telefonda görüşerek Aras'ın geri verilmesini ister ama Polat alemdarpoyraz'dan kendisiyle asla pazarlık yapmaması gerektiğini söyler. Bu durumda Polatalemdar Aras'ı Öldürecek mi? Elif'i Mergeret'e kaptırmasından sonra Ömer babayave nazife annesine yalan söyleyen Polat alemdar Elif''in Amerikaya güvenliğiiçin gönderildiğini söyler. Polat alemar yeni bölümde Kızı Elif'i yenidenalabilecek mi?

Merhamet 16.Bölüm

Merhamet 16.Bölüm izle

Fırat'la Irmak'ın nişan töreni yapılıyor. Nişana gitmek yerine, barda içki içen Fırat'ın beklediği kimdir? Kardeşinin izini arayan Narin, acaba bir ip ucu yakalayabilecek midir? Can, Şadiye'yle olan geçmişi dolayısıyla kızı hemen bulacaktır ancak, aralarındaki bu ilişkiyi Narin ve Deniz'e nasıl açıklayacaktır? Narin'in gözüne girmek için kızkardeşinin peşine düşen Sermet, Şadiye'yi nasıl bulacaktır? Dedektif Ayhan, Ümmühan'dan Recep'in bile bilmediği bilgiler öğrenir. Irmak bu bilgileri Narin'e karşı nasıl kullanacaktır ? Ayhan'ın Irmak'la olan bağlantısını çözen Recep bu ikiliye nasıl bir oyun oynayacaktır? Fırat hapisten çıkan Necati'yi İstanbul'a kendi evine getirir. Irmak buna nasıl tepki verecektir? Öte yandan Sema, genç Narin'i bir kenara çekerek, abisinin Şadiye'yi terziye pazarladığını kulağına fısıldayınca Narin'in buna tepkisi nasıl olacaktır? Mehmet gerçekten kardeşini para karşılığı terziye peşkeş çekmiş midir ?  Zafer bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki gösterecektir?  Şadiye ve Zafer aşkının üstünde kara bulutlar dolanmaktadır. Oğlunun özleminden hastanelere düşen Ümmühan, İbo'yu Erdoğan'dan alacak mıdır, yoksa Erdoğan karısını affedip onu eve geri mi alacaktır? Kocasını kaybetme korkusu taşıyan Hatice, Ümmühan'ı tekrar gördüğünde nasıl bir tepki verecektir ?

Pis Yedili 69.Bölüm izle

Pis Yedili 69.Bölüm izle

Pis Yedili, fakir bir semtin okulunda çıkan yangının ardından, bir özel okula geçmek zorunda kalan yedi genci anlatıyor. Bu yedi fakir gencin bambaşka bir ortamı tanıyacakları yeni okullarında, ikoncanlar adını taktıkları kolejli arkadaşlarıyla atışmalı ve eğlenceli diyalogları, kahkahalarla izleyeceğiniz bir okul hikayesini ekranlara getiriyor. Kahkahanın bir an olsun eksik olmadığı Pis Yedili dizisi bir hafta aradan sonra bomba gibi bir bölümle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Pis Yedili 69. bölümüyle bu akşam hayranlarıyla buluşacak. İşte Pis Yedili dizisinin merakla beklenen 69. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar... Pis Yedili 69. Bölümde Yaşanacaklar...Edebiyat dersinden sınav vardır ve İkoncanlar sınava çalışmamıştır. Fakat Furkan ' ın aklına gelen fikirle hem sınavdan hem de Pis Yedili ' den kurtulacaklardır. Orço ' nun ananesi ona çok eski bir kitap vermiştir. Orço kitabı okumak yerine sahafa götürüp satmak ister. Bu sırada kitabın içinden eski el yazmalı bir tapu çıkar. Fatih, Günçiçek ' i arayıp görüşmek ister. Günçiçek, Pis Yedili ' den gizli bir şekilde Fatih ' le buluşur ve Fatih ' in ananesine giderler. Ananenin evindeki yeğen, telefonundan çektiği Fatih ve Günçiçek fotoğrafını Face ' e koyunca ortalık karışır.

Dila Hanım 33.Bölüm izle

Dila Hanım 33.Bölüm izle

Rıza ve Selim arasında ölümüne hesaplaşma! Fatma'nın şikayetini geri almasıyla Azer serbest kalır. Rıza büyük hayal kırıklığı yaşar. Dila'nın tek çıkış yolu Azer'in hakim karşısında vereceği ifade olacaktır. Selçuk, Rıza ile ilgili oyunlarına devam eder. Cezaevindeki adamının hedefi Rıza'nın canı olacaktır. Selçuk'un gizli yüzünü öğrenen Rıza karşı hamleyi planlamaya başlar. Dila'yı kurtarmak için Rıza ile Azer bir kez daha karşı karşıya gelir. Azer'in yaptığı büyük bir hata Rıza'yı öfkeden delirtir. Sultan yaptığı işin ortaya çıkması üzerine son bir çabayla kaçmaya çalışır. Fakat kaçması hiç tahmin etmediği birisi tarafından engellenecektir. Dila'nın kaçırılmasıyla ilgili olarak haksız yere annesini suçlayan Rıza'yı çok zor bir görev beklemektedir. Sultan'ın hapse girmesinin ardından Azer'in Fatma'ya olan aşkı yeniden alevlenir. Ama Fatma ile ilgili gizli planları olan başkaları da vardır. Dila'nın Seyit Bey'e verdiği sözü ne pahasına olursa olsun tutmaya kararlı olması Rıza ile aralarında bir gerilime sebep olmak üzeredir. Adana'ya özel bir amaçla dönmüş olan milletvekili Selçuk Rıza ile yakınlaşmak için her fırsatı kullanmaya çalışır. Selçuk'un evinde verdiği yemek davetine giden Dila ile Rıza orada görmeyi hiç tahmin etmedikleri birisiyle karşılaşır. Yemek sırasında gelen bir telefon ise herkes için önemli bir dönüm noktası olacaktır.

Huzur Sokağı 36.Bölüm 24 Mayıs izle

Huzur Sokağı 36.Bölüm 24 Mayıs izle

Bilal'e kurulan komplo başarısız olmuştur. Ancak tehlike hala devam etmektedir. Galip ve Bilal, Kerim'i öldüren silahı taksiye kimin koyduğunu öğrenememiştir. Ancak olaylar çorap söküğü gibi çözülecektir. Bu arada Saadet, Feyza'nın Bilal'in evinde kalmasından hiç hoşlanmamıştır ve onu zor durumda bırakmak için elinden geleni ardına koymaz. Feyza ise Selim'in gerçek yüzünü artık görmüştür. Yine de Selim, onun peşini bırakmaz. Bilal ve Feyza'yı ayırmak için şimdi yeni bir planı daha vardır. Ve bu sefer hiç beklenmedik birinden yardım isteyecektir. "Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..." Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor.

Tatar Ramazan 5.Bölüm izle

Dizi, sıradan bir demirci iken efsaneye dönüşen, bozuk düzenle mücadele eden bir kahramanın hikâyesini ekrana getirecek. Özlenen oyuncu Bülent İnal, Tatar Ramazan rolü ile sevenleriyle buluşacak. Tatar Ramazan'ın adalet için verdiği mücadeleyi izlerken, mertliğin, cesaretin, onurun zulme başkaldırısına tanık olacaksınız. Kadir İnanır'ın başrolünde oynadığı Tatar Ramazan filmi yeniden dizi olarak ekranlara geliyor. Başrollerini Bülent İnal ve Türkan Yılmaz'ın paylaştığı Tatar Ramazan dizisi büyük ses getireceğe benziyor. ATV ekranlarında her Cuma akşamı izyicisiyle buluşan Tatar Ramazan dizisinin bu hafta yayınlancak olan 5. bölüm fragmanı ATV tarfından yayınlandı.

Tatar Ramazan 5.Bölüm izle

Hesap günü gelmiştir. Ahmet'in katilini öğrenen Ramazan, Çavuş'a tüm yaptıklarının bedelini ödetecektir. Süreyya'nın Ramazan'ı görmeye geldiğini öğrenen Ekrem soluğu cezaevinde alır. Ramazan'la yüz yüze gelirler. Bu sırada Ovacık Cezaevi'ne ulaşan bir haber herkesi alt üst eder. Elmas'ın idam kararı onaylanmıştır. Süreyya'nın babasından Ramazan'ın kim olduğunu ve geçmişe dair tüm sırları öğrenen Ekrem, kıskançlıktan adeta delirir. Süreyya kendisini suçlayan Ekrem'e onun Güzide'yle ilişkisini bildiğini haykırır. Oğlunu da alıp Taş Konak'ı terk etmek ister ancak Ekrem'den kurtulmak umduğu kadar kolay olmayacaktır. Sessiz ve karanlık bir gecede Emin, Ramazan'a her şeyi anlatmanın bedelini hayatıyla öder. Emin'in cesediyle karşılaşan Ramazan bıçağını çıkartır. Artık adaleti yerine getirmenin vakti gelmiştir.

Karagül 9.Bölüm izle

Karagül 9.Bölüm izle

- Ada'yı baygın bulan Baran, Fırat'la birlikte onu hastaneye yetiştirir. Kızının başına gelenleri öğrenen Ebru, büyük bir hayal kırıklığı ve acı içindeyken Kadriye kendinden beklenmedik şekilde davranır. Baran'ın yok ettiği nakil belgelerinin kaybolmasından sorumlu tutulan Ayşe zor durumda kalır. Karagül 9. bölümde Halfeti de kalmak zorunda kalan Sibel, Kendal'a boyun eğmemek için bir kez daha şansını dener. Melek'in yalvarmalarıyla jandarmadan geri dönen Recep, aşkı için mücadele etmeye devam eder. Kızını hastaneye kontrole götüren Ebru'nun öğrendiği gerçek olaylara yeni bir boyut kazandırır.

Ebru, Rüzgar 'ın konaktan ayrılmasına dayanamayıp bayılan Kadriye 'ye ilk müdahaleyi yapar. Becerisi Narin ve Baran 'ı şaşırtırken Özlem 'in durumdan istifade etmesine sebep olur. Recep 'in evinde gizlenen Melek 'i son anda yakalayan Kendal, bunun acısını hem kardeşinden hem de Recep 'ten fena çıkarır. Ada ve Maya peşlerindeki polisi atlatmaya çalışırken daha büyük bir olayla karşılaşırlar. Narin 'in altınlarının eksik olduğunun ortaya çıkması, konakta kıyametin kopmasına sebep olur ve Ebru 'ya zor anlar yaşatır. Ayşe 'yle Halfeti 'den ayrılmak üzere yola çıkan Sibel, otogarda aldığı bir haberle donakalır. Ayşe 'yi okulda bulamayıp hayal kırıklığına uğrayan Baran, Recep 'ten hesap sormak için Fırat 'ın evine gider. Ama onu hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

İntikam 20.Bölüm

Emre'yi Yağmur'a karşı kışkırtan Şahika, ondan gizlice Yağmur'un evinin anahtarını alır. Ağabey, Haldun'u Şahika konusunda uyarır. Davayı yeniden açtıranın o olduğunu söyler. Tam boşanacakları gün ise Leyla, ikiliyi ziyarete gelir. Yıllar önce çok şey bildiği için Haldun tarafından susturulan Adil Çelik'in en yakın arkadaşı Ahmet'in aslında ölmediği ortaya çıkar. Yağmur'un, babasını aklayacak delillere ulaşmasına çok az kalmıştır. Emre Rüzgar'ı olaylara karışmaması için uyarırken, Hakan ise Rüzgar'ı Yağmur'a karşı uyarır.

İntikam 20.Bölüm izle

Yağmur ise bir takım gizli belgelerin peşindedir ve bunları elde etmek için gizlice şirkete girer. Şahika ise Yağmur'un evinde bazı belgeler aramaktadır. Rüzgar Yağmur hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi? İntikam yepyeni bölümü ile 23 Mayıs Perşembe Akşamı Kanal D'de. İntikam dizisinde bu hafta işler Yağmur açısından istediği gibi gitmemektedir. Babasının intikamını almaya kendini o kadar kaptırdı ki gözü hiçbirşey görmez oldu. Yağmur kendisi yüzündne Rüzgar'ında başına iş açtı.

20 Dakika 20.Bölüm

20 Dakika 20.Bölüm izle

Melek, Ali ve Kuzgun'un birlikte olduklarını artık biliyor. Ali ve Melek bildikleri üzerinden bir yüzleşme yaşayacaklar. Bu yüzleşme her an bir çarpışmaya dönüşebilir. Kaçış planı her ihtimalde işlemeye devam edecek Şimdiki adım, nakil arabasının içine silah bırakmak. Ali, jandarmaları geçip, o araca girmek zorunda. Kerim neler anlatacak? Kerim, bir sürpriz yapacak ve tekrar bu hikayenin başrolü olacak. Onun söyledikleriyle işler daha da karışacak. Kerim'in ilk elden en kilit gerçeği açıkladığı insansa, Ali olacak. Ali bu gerçekle baş edebilecek mi? Albay, bir atak yapacak ve Kedi'yi fena köşeye kıstıracak. Kedi, hayatının en riskli kararını vermek zorunda. Ama bu karar Melek ve Ali'yi de geri dönüşü olmayan bir şekilde etkileyebilir. Zorba'nın kızının hayatı tehlikede. Son 17 saat. Melek ve Zorba, içerden dışarıya müdahale edebilecekler mi? Ali, Kerim'in uyandığını öğrendi. Bu, her şeyi değiştirebilecek gelişme, Ali'nin başka çareler aramasına yol açacak. Ozan'dan işbirliği isteyecek. Ozan yardım edecek mi? Ali, Melek'in nakil bilgilerine ulaşmak için nasıl bir yol izleyecek? Nakil bilgilerine ihtiyacı olan tek insan Ali değil. Albay da bilgilerin peşinde. Aynı hedef üzerinde karşılaşırlarsa, bilgi kimin tarafına geçecek? Kerim, kimseyi hatırlamıyor ama buna inanmayan biri var. Ya Kerim, hatırlamıyor numarası yapıyorsa?

Ankara evden eve nakliyat

Ankara evden eve sektöründe hizmet veren Turkuaz Express nakliyat sektöründe teknolojinin en yeni özelliklerinin kullanıldığı geniş hizmet yelpazesini evden eve nakliyat ankara üzerinde ekonomik fiyatları sunuyor. Taşıma öncesi ekspertiz uzman incelemesi hizmeti, demonte-monte, ev-ofis taşımacılığı , paketleme, depolama gibi hizmetlerin yanı sıra ekonomik fiyatlandırmasıyla da size hiç yük olmayacak. Turkuaz Express, bilgi ve yeni hizmet anlayışı tarafından şekillenen dünyadaki hızlı değişimi yakalayabilmek için daha kapsamlı ve daha aktif iletişim teknolojilerini aktif hale getirmektedir.

Şunu da bilmekteyiz ki teknolojideki gelişmelerle birlikte, günümüzde ortaya çıkan yeni yaşam biçimleri ile yeni iş-çalışma ve ev hayatı biçimlerine bağlı olarak toplumun hizmet anlayışı ihtiyacı da hızla değişmektedir. Dolayısıyla bu durumun farkında olan Turkuaz Express, evden eve nakliyat ankara hizmetini toplumun bu yeni hizmet ihtiyaçları ile uyumlu hale getirmekte ve değişen toplumsal ihtiyaçlara göre yeniden yapılandırmaktadır. Bu doğrultuda dinamizm, bizim gibi bu sektörde haklı yer edinmek isteyen tüm firmaların ortak anlayışı olmalıdır. Turkuaz Express olarak, ankara evden eve nakliyat ve şehir içi taşıma alanında reform niteliğinde değişimleri başlatan çok önemli projelere imza atıyoruz. Projelerimizle bu değişimleri oluştururken; küresel değişimleri ulusal değerlerimizle birleştirip Türkiye genelinde nakliye sektöründen faydalanan tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir hizmet anlayışını savunmaktayız. Turkuaz Express ankara ve diğer illerde şehirlerarası nakliyat konusunda uzman ve deneyimli ekibi ile ailenizi yeni evinize eşyalarınızı taşırken sadece eşya değil ev bireylerinin yaşam alanını taşıma işleminin gerçekleştirdiğinin farkındadır. Firmamız ankara evden eve nakliyat işlemlerini gün içerisinde tamamlayarak taşımacılık işlemlerini sonlandırmış oluyor.

Sakarya Fırat 148.Bölüm

Sakarya Fırat 148.Bölüm izle

Çeliktepe Karakolu'nda Osman'ın gergin bekleyişi devam ederken Teo provakasyon için yeni planlar yapar. Planladığı eylemin içine çekmeye çalıştığı Miro ise her zamanki gibi Teo'ya mesafeli davranır ama onu ihbar etmekten de çekinmez. Çeliktepe Karakolu'na gelen bu ihbar Osman ve Poyraz Timini harekete geçirir. Ama dağda Teo büyük bir tuzak kurmuştur. Osman ve Poyraz Timi bu tuzağa adım adım ilerlerken, Durali de hastaneye Halis'in yanına gider. Ama Durali'nin kalbi Halis'in durumuna dayanamaz ve hastanenin ortasında yığılır kalır. Sakarya Fırat 148. yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında… Sakarya Fırat 148. Bölüm Fragman izle Şehitlerimiz Var! Sakarya Fırat 148. bölümüyle geliyor! Sakarya Fırat 148. bölümde neler oluyor? Sakarya Fırat, poyraz time ne oldu? Sakarya Fırat, Osman Komutan ile askerlerine tuzak var. Sakarya Fırat, Osman Kanat tuzaktan nasıl kurtulacak? Sakarya Fırat 148. bölüm fragman izle. Sakarya Fırat tüm bölümleri izle. Poyraz Tim , Taner'e gelen mektupla yıkıldı. Taner Çavuş'a sevgilisinden gelen mektubu gören arkadaşları bir anda yıkıldı. Fatih , Çavuşunun resmi önünde Taner'e söylediği sözlerle herkesi ağlattı. Osman Komutan'ın eli kanlı şekilde karakola geldiğini gören Poyraz Tim hemen hazırlandı ve komutanlarının karşısına geçti. Sakarya Fırat 148. bölümde neler olacağı ise merakla bekleniyor?

Merhamet 15.Bölüm

Merhamet 15.Bölüm izle

Fırat'la Irmak'ın nişan töreni yapılıyor. Nişana gitmek yerine, barda içki içen Fırat'ın beklediği kimdir? Kardeşinin izini arayan Narin, acaba bir ip ucu yakalayabilecek midir? Can, Şadiye'yle olan geçmişi dolayısıyla kızı hemen bulacaktır ancak, aralarındaki bu ilişkiyi Narin ve Deniz'e nasıl açıklayacaktır? Narin'in gözüne girmek için kızkardeşinin peşine düşen Sermet, Şadiye'yi nasıl bulacaktır? Dedektif Ayhan, Ümmühan'dan Recep'in bile bilmediği bilgiler öğrenir. Irmak bu bilgileri Narin'e karşı nasıl kullanacaktır ? Ayhan'ın Irmak'la olan bağlantısını çözen Recep bu ikiliye nasıl bir oyun oynayacaktır? Fırat hapisten çıkan Necati'yi İstanbul'a kendi evine getirir. Irmak buna nasıl tepki verecektir?

 

Öte yandan Sema, genç Narin'i bir kenara çekerek, abisinin Şadiye'yi terziye pazarladığını kulağına fısıldayınca Narin'in buna tepkisi nasıl olacaktır? Mehmet gerçekten kardeşini para karşılığı terziye peşkeş çekmiş midir ? Zafer bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki gösterecektir? Şadiye ve Zafer aşkının üstünde kara bulutlar dolanmaktadır. Oğlunun özleminden hastanelere düşen Ümmühan, İbo'yu Erdoğan'dan alacak mıdır, yoksa Erdoğan karısını affedip onu eve geri mi alacaktır? Kocasını kaybetme korkusu taşıyan Hatice, Ümmühan'ı tekrar gördüğünde nasıl bir tepki verecektir ?   Zalim bir baba ve yoksulluk içinde büyüyen 3 çocuğun hayatını anlatan Merhamet bu haftada ekranlara nefes kesen bir bölüm ile geliyor. Narin ve Fırat bu hafta da çok fazla yakınlaşıyor. Geçen hafta babası ve kardeşi Şadiye ile buluşan Narin'i artık daha fazla sorun beklemektedir. Narin geçmişe olan öfkesini Narinin etrafındaki insanlara kusmaktadır. Şadiye artık Narin için tehlikeli bir beladır.

Kuzey Güney 75.Bölüm

Kuzey Güney 75.Bölüm izle

İki oğlu arasındaki çekişmenin büyük bir düşmanlığa dönüştüğüne gözleriyle şahit olan Handan Hanım, Sami'den yardım ister. Ancak Güney'in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkar geçer. Sinanerler'le bağı koptuktan sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Güney, yaşadıklarının faturasını etrafındaki herkese tek tek kesmeye kararlıdır. Bir silah alır.. Demet'le Şeref'in nişan töreni, organizasyon işine girişen Zeynep'le Cemre için de önemli bir sınav olur. Nişan gecesi Ali, Kuzey'in hep aklındadır... Kuzey Güney 75.yeni bölümüyle 22 Mayıs 2013 Çarşamba saat 22:00'da Kanal D ekranlarında seyirisiyle buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gürsoy'un başrollerini paylaştığı ve bu zeson artık ekranlara veda etmeye hazırlanan Kuzey Güney'in yepyeni fragmanı. Kuzey Güney yeni bölümüyle 22 Mayıs Çarşamba günü Kanal D'de. Kuzey Güney 75bölüm fragmanı,Kuzey Güney 75.bölüm fragmanı izle henüz daha gelmedi.Kuzey Güney 75.bölüm fragmanı heyecanı başladı Dizinin bu haftaki fragmanı da yayımlandı. Fragmandan yola çıkacak olursak izleyiciyi bu haftada oldukça hareketli dakikar bekliyor gibi. Güney başına gelenlerin hepsini Kuzey'e bağlar ve ondan intikam almakta kararlıdır. Ve Cemre ile Kuzey'i öpüşürken görmeside tüm bunların üstüne tuz biber olur adeta. Güney'in elini attığı yerde silah vardır. Peki bu silah neden ve kimin için çekilecek? Fragmandan anladığımız kadarıyla ifade etmek gerekirse Güney ve Kuzey arasında çok ciddi problemlerin cereyan ettiğini söyleyebiliriz. Herşeyini kaybetmiş olan Güney'in artık hiçbir korkusu kalmaz. İyi biliyoruz ki bu kadar yenilgiye uğramış birinin herşeyi göze alacağı çok aşikâr. Peki Kuzey neleri kaybetmeyi göze alacak? Bunu Hep birlikteseyredip göreceğiz...

Cesur ve Güzel Dizisi

Cesur ve Güzel izle

Naz Elmas ile Ali Sunal Cesur ve Güzel dizisinde Güzel oyuncu Naz Elmas'ın oynayacağı "Cesur ve Güzel" dizisindeki partneri belli oldu. Naz Elmas'ın bir polisi canlandıracağı yeni dizisindeki partneri Ali Sunal oldu. Çekimlerine yakında başlanacak olan dizideki rolü için sıkı bir hazırlık içinde olduğunu söyleyen Naz Elmas, "Her gün atış poliganına gidip silah kullanmayı öğreniyorum" dedi. Cesur ve Güzel dizisi yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak 'Ustura Kemal'den sonra bir yapımda görünmeyen Naz Elmas, yakında 'Güzel ve Cesur' adlı diziye başlıyor. Elmas, iyi polisi oynayacak. 'Güzel ve Cesur'un erkek başrol oyuncusu içinse arayış sürüyor.

Benim İçin Üzülme 29.Bölüm

Benim İçin Üzülme 29.Bölüm izle

Niyazi'nin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı? Aylar sonra Niyazi ile kavuşan Buke'nin mutluluğu kısa mı sürecek? Sinan, Hopa'da kalma konusunda artık net bir karar vermek zorunda. Sinan, Bahar için Hopa'da kalacak mı? Şahin'in, Bahar'la tatile çıkacağını öğrenen Naz, deliye dönecek ve ortalığı iyice karıştıracak. Orhan'la güzel zamanlar geçirmeye başlayan Mustafa, borçlu olduğu adamlardan tehdit telefonu alınca bir çıkış yolu bulmak zorunda kalacak. Niyazi'nin geldiğini gören Harun kulübeye sıkışıp kalmıştır. Niyazi, Buke'yi Harun'un elinden kurtarabilecek midir? Irmak'ın, İstanbul'a gitmemesi üzerine, Sinan ciddi bir karar alır. Madenlerinde birçok güvenlik eksiği olan Şahin, denetim toplantısında zor anlar yaşar. Orhan, Arif ve Necmi, Mustafa'yı kurtarma kararı alırlar. Fakat tüm çabalara rağmen somut bir delile ulaşamazlar. Umutların tükendiği anda ise ortaya sürpriz bir tanık çıkar.

Seksenler 64.Bölüm

Seksenler 64.Bölüm izle

Seksenler dizisi 21 Mayıs salı günü yeni bölümüyle TRT1de olacak. Seksenler de bu hafta neler oluyor? Gülden evlenmekten vazgeçecek mi? Almanya'dan dönen Ahmet, Gülden'in evlilik kararını duyunca odasına kapanır dışarı çıkmaz. Bu durum Gülden'inde hiç hoşuna gitmez Gülden evlenme fikrinden pişman olur. Fakat bunu ailesine söyleyemez. Gülden ne yapacak? Ergun ile Nazlı'nın aşkı günden güne artar. Aşklarını yaşarken komşu Nurten'e yakalanırlar. Ergun ile nazlı aşkı ne olauyor? Öte yandan Ahmet Ergun'un kendisinden birşey sakladığını hisseder. Bunu öğrenmek içinde aralarında en büyük sırlarına karşılık ladese girerler. Ergun ladesi kaybederse ne olacak? Seksenler dizisi bir kaç bölüm sonra sezon finaline hazırlanıyor. Birol Güven Seksenlerden sonra Doksanlar dizisinin yaz aylarında yayında olacğını açıkladı. Doksanlar dizisi "Sokakta oynayan son çocukların dizisi" olarak karşımızda olacak…

Bir Aşk Hikayesi 8.Bölüm

Bir Aşk Hikayesi 8.Bölüm izle

Bu hikâyede hiç kimse temiz değil… Sadece sen temizsin… Beni unutma taş kafa…
 Korkut Ali bu sözleri Ceylan'a söylerken artık yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Tahsin'in onun    gerçek kimliğini ortaya çıkarması an meselesidir. Diğer tarafta Eda'yla olan ilişkisi de tehlikeli bir boyuta gelmiştir Korkut Ali, Eda'ya gidip bu oyuna bir son vermek ister.  Ama karşısında bambaşka bir Eda vardır. Olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Korkut ve Ceylan'ın baş başa geçirecekleri son gün Tolga'nın Ceylan'ın ona aşık olduğunu öğrenmesiyle yarım kalır. Tüm bu olanlar bile Korkut ve Ceylan'ın aşkının önüne geçemez ve Ceylan'ın büyük itirafı Korkut'u gözyaşları içinde bırakır.

en son çıkan filmler 2013

en son çıkan filmler 2013 2012 yılında ABD yapım olarak vizyona giren Ateş ile yangın filmi izleyiciye kaliteli bir senaryo olarak ortaya çıkmıştır. Senaryo sahibi Tom O\'connor filmin konusun da en iyi şekilde akıcı bir Dram ve aksiyon sahnelerine yer vermiştir. Konusu tam bir kalite ve onun üzerine kurulu bir kin duygusu beslemiş bir adamın öldürme adına oluşturduğu planları üzerine kurulmuştur. Yönetmenliğini ise usta David Baret tarafından hazırlanmış sahneler de nokta çekim uygulayarak her detayı kaçırmadan ve kaliteden ödün vermeyerek çekmiştir. Oyuncu kadrosun da ünlü isimler yer alıp bazıları ise şu şekilde sıralanabilir ve gerçekten filme önem vermiş ve bir çok film de rol alan Bruce Willis, Josh Duhamel, Rosario Dawson, Vinnie Jones, 50 Cent gibi isimler yer alıyor. Bir itfaiyecinin gördüğü olaylar üzerine onu susturmak ve yok etmek adına kurulu olan çete gördüklerini başkasına açıklamadan onun sevgilisini kaçırırlar lakin itfaiyeci o kadar iyi dövüş ve silah alanın geliştirmiş ki kendisini olan ve bitenlere tek taraflı sessiz kalamaz bunun için hem sevgilisini kurtarmak ve de böyle bir suç örgütünü yok etmek için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Peki bu suç örgütünü yok edecek mi?  Sevgilisini kurtara bilecek mi?

Leyla ile Mecnun 99.Bölüm

Leyla ile Mecnun 99.Bölüm izle20 Mayıs Pazartesi 22:40.Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ile Mecnun'un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi'nde, Mecnun ise Açık Öğretim'de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun'a durumu anlatır ve Leyla'yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla'nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla'yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur Mecnun Leyla'nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede'yi görür. Ancak Aksakallı Dede'nin rüyalarından çıkıp Mecnun'la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır. Leyla ile Mecnun, TRT 1'de…

Yalan Dünya 52.Bölüm izle - 20 Mayıs

Yalan Dünya 52.Bölüm izle

Yalan Dünya yine kahkaha dolu yeni bir bölümle ekranlara geliyor bu bölümde sırlar bir bir ortaya mı çıkacak Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle, Yalan Dünya Dizisi İzle,Yalan Dünya Fragmanı izle,Yalan Dünya son bölümünü izle,Yalan Dünya 52. bölüm fragmanı izle... Orçun, amcasının yanında eve döner ancak, kendisini odasına kapatır ve kimse ile görüşmez. Gülistan oğluna üzülürken, Vasfiye'den Selahattin'in yıllardır dost hayatı yaşandığını duyması dünyasını karartır. Üstelik dedikodulara göre sevgilisinden bir de çocuğu vardır. Duydukları üzerine hemen harekete geçen Gülistan, dedektif olarak Zorbey'i tutar. Gülistan evde gelecek Haberleri endişe içinde beklerken Bünyamin, önce Nurhayat'a Zerrin için kafa tutar.

Ardından da ailesine rest çekip, pijamaları ile Zerrin'e yerleşir. Aşkının, ailesi yerine önce kendisini tercih etmesi, Zerrin'in müthiş havaya girmesine neden olur. Ancak Bünyamin'in lüks ve pahalı istekleri Zerrin'in bütün birikimini kurutur. Her gece havyar ve şampanya isteyen, eve sinema sistemi kurduran Bünyamin'in harcamalarını ödemek için Zerrin sefil olur. Pavyonda yeni işe başlayacak meslektaşına yardımcı olmaya çalışan Tülay'ın başı fena derde girer. Aniden apandistti patlayan kadın hastanelik olurken, Tülay da onun çocuğuna bir kaç günlüğüne annelik yapmak zorunda kalır. Rıza ise, ailesinin borçları konusunda yardım istemek için Deniz'den gizli Nurhayat ile buluşur. Zorbey, Selahattin'in çapkınlığını belgelemiş iki ayrı kadınla çekilmiş samimi fotoğraflarla gelir. Ancak fotoğraflardaki Selahattin yerine başka biridir ve ortalık daha da fena karışır. Selahattin kurtulduğunu zannederken, kırdığı pot Gülistan'ın Tülay ile ilgili her şeyi çözmesine neden olur.  

Türkçe Dubaj Film izle

Türkçe Dubaj Film izle Anna Karenina konusun da ki bütünlüğü ile ve yaşanan o güzel aşkı ve asıl amacına gitmekte olduğu işlevi ile tam bir fenomen kadındır. İngiltere de çekimleri yapılan film de tarihten esintilere yer veren yönetmen Joe Wright çok anlamlı ve bir o kadar duyguya hitap eden bir film ortaya çıkarmıştır. Oyuncuların gösterdiği o çekicilik ve sevgi birlikteliği tam bir destan olacak durumdadır. Senaryosunu hazırlayan ikili Leo Tolstoy, Tom Stoppard diyaloglar ve yaşanan duyguları çok iyi betimlemişler ve okurların izleyenlerin tam ruhuna hitap etmiş bir şekilde karşılarına çıkarmışlardır.

Türkçe Dubaj Filmler

Erkek kardeşini ailevi sorunları üzerine ona destek ve sıkıntılarını gidermek için yanına gider lakin gideceği sırada akıl almaz bir durum ortaya çıkar ve kendini aşkın ufkuna bırakır. Gemiyle yola çıkmış olması ve gemi de çok yakışıklı ve ilgisini çeken bir askerin aşkına vurulmuştur. Bu şekilde olması sadece tek taraflı değil asker de ona karşı kızgın ateşte yanar vaziyettedir. Kendilerini bu deniz yolculuğu boyunca tatmin edece şekilde bağlanırlar ve o aşkları ne kadar süreceği de akıllar da soru işareti bırakmaktadır.

Aşk Emek İster 5.Bölüm - 19 Mayıs Pazar

Aşk Emek İster 5.Bölüm izle 

Bu bölümde Necip Usta Demir'in sırrını öğreniyor mu? Aşk Emek İster yeni bölüm fragmanı izle,Aşk Emek İster son bölüm izle,Aşk Emek İster fragman izle,Aşk Emek İster son bölüm fragmanı izle,Aşk Emek İster dizisi izle... Aşk Emek İster Ali'nin geçirdiği kazadan sonra fabrikaya gerginlik hakimdir. Deniz, diğer işçileri de örgütleyip yönetimin ihmali yüzünden yaşanan bu kazayı protesto etmeye hazırlanırken en büyük desteği Emre'den bulur. Demir kazanın etkisiyle, Emre adında bir işçi değil de gerçek kimliği ile bir patron gibi Sami'ye sert çıkışlarda bulunur. Sami'yi Ali'nin kazasındaki ihmal yüzünden cesurca eleştirmesi Deniz'in etkilenmesine neden olur.Diğer yanda ise, Demir'in bu tavrı Sami'nin hiç hoşuna gitmez. Sami Necip'i yeni gelen işçiye dikkat etmesi için uyarır. Necip için Emre'nin Ali'nin kazası konusunda duyarlı olması doğaldır. Ancak Emre'de öyle bir ayrıntı fark eder ki, kafası allak bullak olur. Yeni işçi Emre'nin, patronun oğlu Demir'le benzerlikleri bir tesadüf müdür?Demir'in kırdığı potlar Necip'in şüphesini güçlendirirken, Necip bir dedektif gibi Emre'nin peşine düşer. Bulduğu ipuçlarını birleştirdiğinde ise büyük bir şok yaşar!

Lale Devri 114.Bölüm Full izle

Zümrüt Necip'in ciddiyetine inanmaz ve çocukları alma için blöf yaptığını düşünür. İkbal ise Necip ve Zümrüt'ü gözlemlerken, Kerem Zümrüt'ün sağlığı için Zümrütten Kerem ile boşanmamasını ister.
Mahkemede Necip'in Zümrüt için söylediklerini duyan İkbal çok sinirlenir ve artık Zümrüt'ün canını yakmaya kararlıdır. Düğüne bile davet edilmeyen Zümrüt ise bu dışlanmanın acısını Toprak'tan çıkarmak ister.
Lale Devri beğeni ile izlenecek yeni bölümü ile bu akşam FOX ekranlarında.
Zümrüt, Necip'in çocukları almak için blöf yaptığını düşünür. Necip ise ne kadar ciddi olduğunu göstermek için Kerem'le konuşmaya kalkar.Çocuklarına kavuşan Çınar ve Toprak çok mutlu olurlar. Bütün aile rahat bir nefes alırken, İkbal'in içindeki şüphe dağılmamıştır. Necip'in  Zümrüt'e karşı hala zaafı olduğunu düşünen İkbal, Necip'i gözlemlemeye başlar.Zümrüt'ün sağlığı için endişelenen Kerem, Necip'ten  boşanmayı ertelemesini rica eder. Mahkemede Necip'in Zümrüt için söyledikleri İkbal'i çok öfkelendirecektir.Soluğu Çınar'ın yanında alan İkbal, Zümrüt'ün canını yakmaya kararlıdır. Kerem, düğün hazırlıklarını, ailesi olarak kabul ettiği Çınar ve Toprak'la yapar. Herkesin sırt çevirdiği Zümrüt ise düğüne davetli değildir.  Zümrüt, bu reddedilişin acısını Toprak'tan çıkarmaya kararlıdır.

Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Tek Parça izle

Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm izle - Erdi'nin yaralanmasının ardından herkes hastaneye gider. Korkmaz ve Carlos Yılmaz'ı merak eden Lidya ve kızların da hastaneye gitmesi, talihsiz karşılaşmaların yaşanmasına neden olur. İdil, kocasının gece nerede olduğuyla ilgili yalan söylediğini düşünmektedir ama, Aynur kendi kocasına toz kondurmaz. Yağmurdan Kaçarken 8. bölümde Yine de Korkmaz'ın cebinde bulacağı telefon numarası, Aynur'un da şüphelenmeye başlamasını sağlayacaktır. Korkmaz ve Carlos Yılmaz, Erdi'yi döven adamların peşine düşerken, İdil ve Aynur da kocalarının peşine düşer. Yağmurdan Kaçarken 8. bölüm, Bu takip, Carlos Yılmaz'ın İdil'in yepyeni bir yönüyle tanışmasına vesile olur. Lidya ise artık nefret ettiği Harun'un şirketinde daha fazla çalışamayacağını anlar ve kendi şirketini kurmak için istifa eder.

Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm - Carlos Yılmaz, en sonunda abisi ve babasına Lidya ile balayında başından geçenleri anlatır. Korkmaz ve Şerif, Carlos Yılmaz'a bu durumu halletmesi için yardım etmeye karar verirler. İdil, evden sonra stüdyonun da dekorasyonuna el atar. Lidya, Harun ve Esra'dan aksam yemeği sırasında intikamını almak istemektedir. Korkmaz ve Carlos Yılmaz'ın konuşmak için Lidya'nın evine gelmeleri, kendilerini yemeğin ortasında bulmalarına, istemeden de olsa yine rol yapmalarına sebep olur. Yağmurdan Kaçarken 7. bölümde Bu tesadüf, Tekin'in de yemeğe gelmesiyle iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Gece, ilerleyen saatlerde herkes için daha da zor hale gelecektir.

Huzur Sokağı 35.Bölüm

Huzur Sokağı yeni bölümüyle hayranlarıyla birlikte olucak. Huzur Sokağı 35. yeni bölümü 17 Mayıs Cuma akşamı ekranlarda olacak.
Atv'nin sevilen dizileri arasında kendine yer edinen Huzur Sokağı her bölümüyle herkesin beğenisini kazanıyor. Huzur Sokağı yeni bölümde neler oluyor? Feyza'ların kapısına gelen kadın kim? Necati ,Şükran'a nasıl açılıyor? Sarhoşolan Feyza, Bilal'den ansıl bir tepki alıyor?

Huzur Sokağı 35.Bölüm izle

Huzur Sokağı 35. bölümünde neler yaşanacak! bu bölümde herkesi büyük bir sürpriz bekliyor Huzur Sokağı Yeni Bölüm Fragmanı izle,Huzur Sokağı 35. bölüm fragmanı izle,Huzur Sokağı son bölüm fragmanı izle Huzur Sokağı Dizisi İzle,Huzur Sokağı Fragman İzle... Necati, Şükran'a olan duygularını açıklamak için uğraşırken, yazdığı mektup Saadet'in eline geçer. Hacer ve Saadet'in arasındaki gerilim ise, Hacer'in Almanya'dan gelen eski erkek arkadaşı yüzünden daha da tırmanır. Bu arada, Feyza'yı İngiltere'ye götürecek olan uçak kalkmıştır. Birbirlerinden Habersiz havaalanında olan Zeynep ve Bilal, üzgün bir şekilde oradan ayrılırlar. Bilal, hayatta en sevdiği insanın gidişi yüzünden kendini suçlarken; Feyza'nın yıllar sonra ortaya çıkan annesi Zeynep, bunun hesabını Necmettin'e çok sert bir şekilde sorar. Feyza'nın gidişinden tek memnun olan kişi, Selim'dir. Ancak herkes gibi onu da büyük bir sürpriz beklemektedir.

Tatar Ramazan 4.Bölüm

Tatar Ramazan 4.Bölüm izle

Tatar Ramazan Yeşilçam klasiği olan Kadir İnanır'ın Baş rol aldığı filmiyle kafamıza kazınmıştı. Kadir İnanır'ın hafızalara yer almıştı. Sefa Önal'ın daha önce çektiği Yeşilçam Sineması olarak yer almıştı. Bülent İnal'ın başrolünde oynadığı dizi yeniden çekiliyor. Her bölümü şimdiden merakla bekleniyor. Tatar Ramazan Ben Bu Oyunu Bozarım adıyla atv ekranlarında yayınlanıyor. Tatar Ramazan bu haftaki bölümde neler oluyor? Ramazan cezaevinde ayaklanma çıkarıyor. Tatar Ramazan artık tek değildir. Başrolleri Bülent İnal ile Almanya'dan gelen Türkan Yılmaz paylaşıyor.
Tatar Ramazan, Ovacık Cezaevi'nde! - Tatar Ramazan, Ovacık Hapishanesi'ne adım atar atmaz Kirmastılı'nın koğuşunda kopan fırtınaya dur der. Elmas ve Kirmastılı ecelin soğuk nefesini enselerinde hissederken Ramazan, Çavuş'u ve adamlarını durdurur. Abdurrahman Çavuş, Ramazan'ı alt etmek için plan yapar ve Ramazan'ı koğuşuna yemeğe çağırır. Ovacık Cezaevi yangın yeri gibidir. Bir başka yangın da Ramazan'ın döndüğünü öğrenen Süreyya'nın yüreğindedir. Ekrem ise Süreyya'nın mutsuzluğunun gün be gün arttığının farkındadır. Yıllardır onu bir kafesin içinde tutmuş ancak ondan asla sevgi görememiştir. Süreyya'nın suskunluğu Ekrem'in gözünü döndürür.
Tatar Ramazan Yeşilçam klasiği olan Kadir İnanır'ın Baş rol aldığı filmiyle kafamıza kazınmıştı. Kadir İnanır'ın hafızalara yer almıştı.
Sefa Önal'ın daha önce çektiği Yeşilçam Sineması olarak yer almıştı.

Behzat Ç 96.Bölüm Final

Behzat Ç 96.Bölüm Final izle tüm kartlarını masaya seriyor! Cinayet mahalinde Behzat Ç.'ye yakalanan Muzaffer, son anda Barbaros'un müdehalesiyle kurtulur. Fakat asıl sorun şimdi ne yapacaklarıdır. Çünkü Behzat Ç., Muzaffer'i tanımıştır. Peki Behzat Ç. dizisinin bu haftaki yeni bölümünde neler yaşanacak ? Behzat Ç. dizisi sona yaklaşırken, dizi tüm kartlarını masaya seriyor. Cinayetin işlendiği yerde Behzat Ç.'nin yakalamış olduğu Muzaffer, Barbaros'un yardımı ile yakalanmaktan kurtulur. Ancak Behzat Ç. Muzaffer'i tanımıştır. Diğer yandan ise Cinayet Büro ekibi, Şephili şepheli ifade veren Neşe ile Zeynep Fidan'nı çözmenin bir yolunu bulmuşlardır. Emre ise, Şule'nin katil olduğunu bilen ve bunu açığa çıkartmak için uğraşmaya devam ederken son hamlesini yapacaktır.

Dila Hanım 32.Bölüm Tek Parça izle

Dila Hanım 32.Bölüm izle

Dila Hanım 32. bölümüyle 17 Mayıs Cuma akşamı kaldığı yerden devam ediyor Dila Hanım bu haftaki bölümde neler oluyor?
Azer, kaçırdığı Fatma'ya tecavüz etti. Fatma'nın ailesi bu olayı öğrendi. Rıza , Azer'in peşine düştü ve onu sekiz ayrı yerinden vurdu bir kurşunda Rıza vuruldu. Hastaneye kaldırılan Azer iyileşiyor. Normalde sekiz kurşun ile vurulan bir kişi yaşayamaz.

Dila Hanım dizisinin 33.bölüm fragmanı bu hafta ekranlara gelecek yeni bölümünü izleyicisine tanıtacak. Dila Hanım bir süre ekranlarda yayınlanmadı fakat yayın hayatına kaldığı yerden yani 33.bölümünden devam ediyor. Dizi ekibi tarafından derlenen bir fragmanla yeni bölümü tanıtımı yayınlandığında sitemize eklenecektir. 24 Mayıs 2013 Cuma günü Star ekranlarında seyircisinin karşına geçecek. Dila Hanım dizisi kendi seyirci kitlesini oluşturan dizilerden biri... Hatice Şendil ve pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı başarılı dizi heyecanlı bir bölümle ekranları başındaki seyircilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

 

Barazoğullarının reisi Seyit Bey, arsasını Selamoğlu Ailesi'nin dürüst ve saygıdeğer ismi Rıza'ya satmak için anlaşınca ailenin küçük oğlu Azer kavga çıkartır. Senelerdir Rıza'ya kin besleyen Azer'in silah çekmesi ile kavga başka bir boyuta taşınırken araya giren İhsan vurulur. İhsan, arkasında seven bir kadın ve düşmanlık bırakarak bu dünyadan ayrılır. İhsan Bey'in eşi Dila Hanım, silahlı kavgada eşini vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin eder. Dila, bir rastlantı neticesi, hiç tanımadığı Rıza'yla tanışır. Ona eşinin katili olduğunu bilmeden büyük bir aşk ile bağlanır. Rıza da Dila Hanım'a büyük bir aşk beslemektedir. Rıza, Dila'nın kim olduğunu öğrendiğinde kimliğini gizleme yolunu seçer. Rıza bir taraftan İhsan'ın ölümünden dolayı vicdan azabı çekerken diğer taraftan giderek aşık olduğu Dila'nın intikam hırsı ile karşı karşıyadır. Dila'dan gerçek kimliğini gizlemiş olması ve aralarında günden güne büyüyen aşk, olayı daha da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır. Mağrur ve güçlü Dila Hanım, gururlu ve kendisine güvenen Karadağlı Rıza'ya karşı aşkının mı peşinden gidecektir yoksa kinin mi? Sevgi, kin ve düşmanlığa, Azer ve Kahya Canip'in entrikalarına, geleneklerin, törelerin baskılarına rağmen bu aşk yeşerebilecek midir?

 

Karagül 8.Bölüm Full izle

Karagül 8.Bölüm izle

Ebru, Rüzgar 'ın konaktan ayrılmasına dayanamayıp bayılan Kadriye 'ye ilk müdahaleyi yapar. Becerisi Narin ve Baran 'ı şaşırtırken Özlem 'in durumdan istifade etmesine sebep olur. Recep 'in evinde gizlenen Melek 'i son anda yakalayan Kendal, bunun acısını hem kardeşinden hem de Recep 'ten fena çıkarır. Ada ve Maya peşlerindeki polisi atlatmaya çalışırken daha büyük bir olayla karşılaşırlar. Narin 'in altınlarının eksik olduğunun ortaya çıkması, konakta kıyametin kopmasına sebep olur ve Ebru 'ya zor anlar yaşatır. Ayşe 'yle Halfeti 'den ayrılmak üzere yola çıkan Sibel, otogarda aldığı bir haberle donakalır. Ayşe 'yi okulda bulamayıp hayal kırıklığına uğrayan Baran, Recep 'ten hesap sormak için Fırat 'ın evine gider. Ama onu hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

Karagül Dizisi Fox ekranlarının sevilen dizisi Karagül'ün 8.yeni bölümünde yaşanacaklar: Ebru, Narin'in Murat'ın imam nikâhlı karısı olduğunu öğrenince şoka girer. Kendine geldiğinde de geçmişini muhasebe ederek bunu bilenlerden hesap sorar. Artık konakta kalamaz. Bir an önce çocuklarıyla birlikte konaktan ayrılmayı düşünen Ebru İstanbul'daki yakın dostlarından kalacak yer için yardım talep eder. Ada kürtaj için bir yol bulmuştur ve bir plan kurup Maya'dan yardım ister. Melek'le buluşmak için Savaşan'a giden Recep'i orada bir sürpriz bekler. Planı maksadına ulaşan Özlem, Narin'i daha da zor durumda bırakmak için Kendal ve Narin'le ilgili olan şüphesini konaktan biriyle paylaşır. Ayşe'yle yakınlaşan Baran ilk defa Ayşe'yle bir sırrını paylaşır. Ada ve Maya hastanede bir sürprizle karşılaşırken, Ebru'nun konaktan ayrılma kararı beklenmedik sonuçlara yol açar.

Galip Derviş 10.Bölüm izle

Galip Derviş 10.Bölüm izle

Bu bölümde, Galip Derviş'in asistanı son maaşını alamadığı için mustarip, Galip Derviş ise işine odaklanıyor, parayı 2. plana atıyor. Asistan Hülya Hn sonunda parasızlık canına tak ettiğinde istifa ediyor ve bir başka yerde işe giriyor. Galip Derviş ise, asistanının yokluğunda pek çok unutkanlık, günlük hayat zorlukları, para bulmada zorluklar yaşamaya başlıyor. Asistan Hülya ise bir süre sonra yaşadığı tekdüze hayattan sıkılıp tekrar cinayeti araştırmaya yöneliyor. İpuçları elde ediyor, ancak bu ipuçlarını nasıl kullanacağını, birleştireceğini bilemiyor. Galip Derviş ise günlük hayatın sorunlarından cinayeti çözmeye odaklanamıyor.

En sonunda her ikisi birbirini buluyor, birbirlerini tamamladıklarını anlıyorlar ve cinayeti birlikte çözüyorlar. Galip Derviş'in hafıza problemleri var, karar alamıyor, günlük olaylarla nasıl başa çıkacağını bilemiyor, takıntıları var, terapisti var, obsesiflikleri var, yıllar önce ölen karısını unutamıyor, kırılan lambasının yerine aynısından ikisi yedek 3 adet alıyor. Öte yandan, şifre çözücü, desenleri ve ilişkileri kurabiliyor, sonuca ulaşabiliyor. Korkuları var. Asistan Hülya Hn ise günlük hayat konularında, araba sürmede, para işlerinde, karar vermede usta, ancak şifreleri çözecek derinlikte değil.

Galip Derviş'in ön frontal lobunun çok iyi çalıştığını söyleyemeyiz, ancak sağ Parietal lobu oldukça gelişmiş. Bu dengesizlik, onu diğer insanlardan ayıran önemli bir konuma oturtuyor. Belki normalin dışına taşan davranışları var, ancak bir asistan yardımı ile hayata daha entegre olabilir, günlük hayatın üstesinden gelebilir. Ve katma değeri yüksek işlerde çalışabilir. O yüzden bir insandan her şey olmasını beklemek yerine, onun eksiklerini kapatıcı insanlarla ekipleştirilirse, topluma çok yüksek katkı sağlayan işler ortaya çıkabilir. Dizi karakterinin adı da çok güzel. Hem Galip, hem Derviş. Zaten dervişlerin de bazı özellikleri var, onlar Allah'a daha yakınlar. İki dünyayı daha iyi algılayabiliyorlar. Beyindeki bu dengesizlik, aynı zamanda evrene açılan kapılar olabiliyor.Einstein'in da sağ parietal lobu daha çok gelişmişti ve Kuantum Teorisini bu farklılık sebebi ile ortaya atabildi.

İntikam 19.Bölüm izle

İntikam 19.Bölüm izle

Adil Çelik davası yeniden açılmıştır. Yeni ortaya çıkan bir delil nedeniyle şirket inceleme altına alınırken, Haldun da soruşturmaya dahil olur. Haldun beklenmedik gelişmeden Şahika'yı sorumlu tutar. Yağmur ise, babasını hapishanede Arsoylar'ın öldürttüğüne artık tamamen emindir. Hatta onu öldüren kişinin kimliğini ortaya çıkarmaya da çok yaklaşmıştır. Bulduğu bir ipucunun peşinden giden Yağmur, bilmediği bir sırla daha yüzleşmek zorunda kalır.

Perşembe gecelerinin beğeni ile izlenen dizisi İntikam bu hafta da yaşanan gelişmelerle izleyenlerin beğenisini kazanacak.
Kendisini Emre'ye affettirmeye çalışan Yağmur başarılı olabilecek mi ? Şahika oğlunu kurtarabilcek mi ?
Şahika Yağmur'u unutamayan Emre'yi Yağmur'dan uzak tutmak için onu Amerika'ya göndermek için çabalar. Emre ise Amerika'ya gitmeden önce Rüzgar 'la konuşmak ister. Bu konuşmanın ardından Emre artık ailesi ile ilgili olayları anlamaya çalışır.

Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm izle

10 yılda 191 bölümü geride bırakan Kurtlar Vadisi Pusu 192 Bölümü ile Perşembe akşamı sevenleri ile buluşacak . Geçtiğimiz bölümde Memati'nin intikamını alan Polat görevi bırakma kararı almıştı . İhtiyarlar heyeti ise Hoca ve Polat Alemdar'ı Sencer ve Adil Bey' den boşalan koltuklara aday olarak göstermişti. Final sahnesi ise Poyraz ile heycan dolu dakikalara sebep olmuştu . Peki geçen bölümü ile reytingleri alt üst eden Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak? Polat Alemdar'ı çok zor bir karar bekliyor kızı Elif'i mi yoksa Poyraz'ın elinde olan sevdiği kadın Leyla'yı mı seçecek ? Leyla Poyraz'ın elinden kaçabilecek mi ? Bu bölümde İhtiyarlar heyeti gündem de olan çözüm sürecini ele alıyor. Polat İhtiyar heyetine girmeyi kabul edecek mi ? Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen bölümü ile 16 Mayıs Perşembe akşamı tüm bu sorulara ATV ekranların da yanıt verecek.

Sakarya Fırat 147.Bölüm Full izle

Sakarya Fırat 147.Bölüm izle

bu akşam bomda gibi geliyor. Sakarya Fırat yeni bölüm TRT1 ekranlarında izleyenleyenleriyle buluşmaya geliyor. Sakarya Fırat 147. bölümde neler oluyor? Osman Komutan Esma'yı kurtarıyor mu? İşte 147. bölümde neler oluyor? Osman Kanat , Poyraz Tim ile birlikte çıktıkları dağda Jiyan'ı sıkıştırdı. Teslim olmayan Jiyan Esma'yı koz olarak kullanmaya kalkınca Osman Kanat, hem Esma'yı kurtardı hemde Taner'in intikamı alarak Jiyan'ı öldürdü. Karakola dönene Poyraz Tim, Taner gelen mektup görünce gözyaşlarına boğuldular. Taner'e gelen mektupta ne yazıyor? Karakola ziyarete gelen Melike ile Halil ,Uğur 'u telaşa sokar. Sakarya Fırat 147. bölüm izle Trt1 'de... Teo'ya baskın düzenleyen Halis ile Osman Komutan çatışmada fena sıkışırlar. Çatışma sırasında Halis Vurulur. Halis ölüyor mu? Osman'ın attığı kurşun sadece Esma'yı kurtarmakla kalmaz Taner'in de intikamını aldığı gibi Jiyan'ıda tarihe gömer. Halil ve Melike'nin beklenmedik karakol ziyareti Uğur'a ecel terleri döktürür. Taner'e gelen mektup tüm karakolu hüzne boğar. Osman ve Halis arasındaki dostluğun şiddeti artmış, evlere şenlik bir hal almıştır. Ancak aldıkları bir ihbarla Teo'yu yakalamak üzere yaptıkları baskın, ikisi için de çok ağır bir kaybe sebep olacaktır.

Pis Yedili 68.Bölüm

Pis Yedili 68.Bölüm izle

Pis Yedili 68. bölüm fragmanı Show TV tarafından yayınlandı. Pis Yedili dizisi 68. yeni bölüm bir hafta ardan sonra fanatikleriyle buluşacak. Pis Yedili kahkahalarla izleyeceğiniz bir bölümle hayanlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pis Yedili 68. bölüm fragmanından anlayacağımız kadarıyla Günçiçek annesinin zoruyla nişanlanıyor. Pis Yedili dizisi 68. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Pis Yedili 68. bölümünde Dizel ve Esma Sultan da barışıyor. Pis Yedili 68. bölümle 15 Mayıs Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında olacak. İşte Pis Yedili 68. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar... Kahkahanın bir an olsun eksik olmadığı Pis Yedili bomba gibi bir bölümle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Pis Yedili 68. bölümüyle 15 Mayıs Çarşamba akşamı hayranlarıyla buluşacak. İşte Pis Yedili dizisinin merakla beklenen 68. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Pis Yedili 67. Bölümde Yaşananlar...Show TV'nin sevilen dizisi Pis Yedili 67. bölüm izleyicisine keyif dolu anlar yaşattı. - Cimbom'un annesi Çiçek, geçen sefer geldiklerinde görücülere Cimbom'un bir şaka yaptığını anlatır ve tekrar davet eder onları fakat bu defa Cimbom'a haber vermez. - Trafo, hayatıyla ilgili karamsarlığa kapılıp bir anda okulu terk eder. Çalışması gerektiğini düşünür ve bir barda badigart olarak işe başladı.. - Furkanlar, Pis Yedili'yi bitirmek için Esma Sultan ile Dizel'in ayrılmaları gerektiğini düşünüp buna uygun bir plan hazırlarlar ve başarılı olurlar. Esma Sultan ve Dizel

Merhamet 14.Bölümü

Merhamet 14.Bölüm izle

Merhamet dizisinde bu hafta beklenne buluşma yaşananıyor. İki kız kardeşin beklenen kavuşma anı bu akşam yaşanıyor. Sermet sonunda bulduğu Şadiye'yi Narin ile buluşturuyor. Narin heyecan içinde kız kardeşi Şadiye'yi görmeyi bekliyor. Fırat ile Irmak ayrılıyor. Irmak , Fırat'tan tek bir şart ile ayrılacağını söyledi. Irmak'ın şartı ne? Irmak, Narin'in ailesi ilgili öğrendiği bilgilerin başına dert açtığını sonradan anlar. Narin ile Fırat'ın gençlik hallerinde ise Fırat Narin'e evlenme teklifi eder mahalllenin ortasında. Narin'in Fırat'a cevabı ne oluyor? Şadiye ile Narin buluşmasında başka bir süpriz daha vardır. Narin'in babası da buluşma yerindedir. Şidi Narin ile Şadiye babasını görünce ne yapacak? Merhamat yeni bölüm Kanal D ekranlarında 15 Mayıs Çarşamba akşamı

Kuzey Güney 74.Bölüm Tek Parça izle

Kuzey Güney 74.Bölüm izle

Fenomen haline gelen Kuzey Güney dizisi 74. bölümüyle ekrana geldi. Herkesin merakla beklediği bölümde Kuzey Güney savaşı ekrana kilitledi. İşte Kuzey Güney 74. bölümü ve tüm yaşananlar... Kuzey Cemre'ye bir adım daha yaklaşarak tüm içini Şeref Komser'e döktü Demet ve Şeref'in nişanına gelen Güney Kuzey'i vurmak istedi fakat Zeynep Güney'i farkederek bu duruma engel oldu. Güney Sinaner Holding'i bitirme planınında ilk oyununu oynadı Barış'ın Sümer Tezkan ile kara para akladığını ortaya çıkaran Güney, Barış'ı bitirdi. Kuzey Cemre'ye sürpriz bir doğum günü hediyesi aldı. Hediye olarak bu sefer evlilik yüzüğü olması herkesi heyecanladırdı. Kuzey Güney dizisi 73. bölüm ve tüm anları burada!

Kuzey artık kararını vermiş, Cemre'ye evlenme teklif etmek üzere nişan yüzüklerini almıştır. Planının ilk bölümünü tamamlayan Güney, Sinanerler'e şimdilik istediği zararı vermiştir. Köşesine çekilip sessizce karşı hamleyi beklemeye başlar. Barış, ailesine ve hayatına sebep olduğu felaketlerden sonra bütün kontrolünü kaybeder. Yaşadıkları çöküşün önüne geçmek için, her şeyi göze alarak Güney'in evine gider. İkisi arasında başlayan tartışma giderek şiddetlenir ve patlayan silahla son bulur.

20 Dakika 19.Bölüm Tek Parça

20 Dakika 19.Bölüm izle

Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yadan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor. Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek. Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp Mafyasının karşısında yapayalnız kalacak. Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak.Herkes için, uzun bir gece olacak.

20 Dakika nefesleri kesecek yeni bölümüyle geliyor. 20 Dakika, 14 Mayıs Salı günü Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölümde Kerim Solmaz ile Melek arasında geçmişte neler yaşandığına dair ipuçları ortaya çıkacak. 20 Dakika son bölümde neler olmuştu:
Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yadan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor.
Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek. Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp Mafyasının karşısında yapayalnız kalacak.
Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak. Herkes için, uzun bir gece olacak.

Bir Aşk Hikayesi 7.Bölüm

Bir Aşk Hikayesi 7.Bölüm izle

"Seni gerçekten çok sevmiştim… Bunu bize neden yaptın?" Ceylan Korkut'un bu sözleriyle daha da yıkılır. Ardından ona ulaşamamanın verdiği çaresizlik içinde Eda'dan yardım ister. Ancak Eda'nın evinde onu bekleyen büyük sürprizden habersizdir. Korkut ise Ceylan'ı Eda'nın kapısında gördüğünde ne yapacağını bilemez. Diğer tarafta Tolga, Eda'yla barışmanın yollarını ararken, Korkut'a güvenmesinin bedelini ağır ödeyecek. Tolga, Eda'nın aşık olduğu erkeği ararken bu kez de ölümle burun buruna gelecektir. Korkut ise gözlerini kör eden nefret ve annesine olan sevgi arasında gidip gelmekte, "Kimsesiz olmak yalnız olmak demek değil… Kimsesiz olmak, annesiz olmaktır" derken adeta yaşadığı acısını itiraf etmektedir. Öylesine acı çeker öylesine çaresizce annesini arar ki sona yaklaştığının farkında bile olmaz. Tolga'ysa Eda'nın hayatındaki bu gizemli adamın Korkut Ali olduğundan habersiz peşine düşer.

Bu durum anne oğul arasındaki gerginliği arttırır. Gönül biricik oğlunun yıkılışını izlerken Korkut Ali de annesinin gözyaşlarına tanık olur. Ve nihayet bu intikam oyununa son vermek ister. Ama bunun için Ceylan'ın ona söyleyeceği tek bir söze ihtiyaç vardır. Ceylan o sözü Korkut Ali'ye söyleyebilecek mi? Önceki Bölümde Neler Yaşandı?Korkut Ali oynadığı intikam oyununda hiç planlamadığı bir durumla karşılaşır. Gizlice çektiği ve sonra basına sızdırdığı Ceylan ve Tolga fotoğraflarının bedelini Ceylan öder Acı çeken Ceylan'ı görmek Korkut'un yüreğinde sakladığı kendine bile itiraf edemediği duyguları açığa çıkarmıştı. Diğer tarafta Gönül ve Korkut Ali ilk kez çok yakınlaşacak, annesi oğlu olduğunu bilmeden Korkut Ali'yi en derinden yaralayacaktır. Ve bir gece kardeşi Emine'nin yaşadığı trajedi Korkut'u annesinin kapısına getirecek, yüreğinde sakladığı tüm öfkesi, özlemi ve acısıyla annesine bağırmıştı.

Yalan Dünya 51.Bölüm Tek Parça izle

Yalan Dünya 51.Bölüm izle

Gülistan, aniden ortadan kaybolan Orçun'un peşindedir. Antakya'dan gelen sürpriz bir telefon, Gülistan'ı memleketlerine doğru yola çıkartır. Nurhayat ile bir türlü yalnız kalamayan Emir isyanlardadır Başbaşa kalmaları için ona son bir şans tanır. Tülay ile işe yetişmeye çalışan Zerrin bir kazaya karışırlar. Deniz ile Rıza'nın arası ise, Gülistan'ın gizli dolabından çıkan sırlar ve Vasfiye'nin lafları nedeniyle açılır.

Gülistan memlekete gidiyor, Gitmeden de, yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarıyor. Gizemli dolap, Bora ile Açılay'ı ise açmaları için kışkırtıyor. Gülistan, aniden ortadan kaybolan Orçun'un peşindedir. Kısa bir süreliğine evi terk eden Orçun'u bulmak için önce Eylem'i gizlice takip etmeye başlar. Ancak Antakya'dan gelen sürpriz bir telefon, Gülistan'ı memleketlerine doğru yola çıkartır. Gitmeden de yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarır.

Gizemli dolap, Bora ile Açılay'ı açmaları için kışkırtırken, Selahattin de Tülay ile evde baş başa kalma hayalleri kurar. Antakya'dan gelen ihbar yanlış alarm çıkarken, Bora ve Açılay dolabı açmayı başarırlar. Ancak içinden çıkanlar herkesi şoke eder. Nurhayat ile bir türlü yalnız kalamayan Emir isyanlardadır Başbaşa kalmaları için son bir şans tanır. Tülay ile işe yetişmeye çalışan Zerrin bir kazaya karışırlar. Kendini şahit olarak yazdıran Zerrin, kazada, birbirlerine çarpan kişilerin Emir ve Bünyamin olduğunu öğrenince mahvolur. Çünkü Bünyamin'in aleyhine şahitlik yapması gerekecektir. Bu da kimliğinin ortaya çıkması demektir. Zerrin, Bünyamin'den kaçtıkça Bünyamin gizli şahidi ortaya çıkarmaya uğraşır. Deniz ile Rıza'nın arası ise, Gülistan'ın gizli dolabından çıkan sırlar ve Vasfiye'nin yumurtladığı laflar nedeniyle açılır.

Karadayı 31.Bölüm Full HD izle

Karadayı 31.Bölüm izle

Mahir, Feride'nin sözleriyle gözlerini açar. Feride yüreğinin sesini susturmak için Mahir'den kaçar. Mahir ise bu sihirli anın gerçek olup olmadığını anlamak ister. Mahir'in, sağlık durumu sebebiyle, babasının duruşmasına katılmasına izin verilmez. Turgut Feride'nin kalemi kırmasını beklerken herkesi şaşırtan bir sürpriz olur. Duruşmada Kara ailesinin kaderini çizecek gergin anlar yaşanır. Turgut bir tuzak kurar. Mahir'in bir kabadayı olduğu Feride'nin gözünde tescillenir. Eli kolu bağlanan Mahir hastaneden kaçmaya karar verir. Ancak yoluna Turgut çıkar. Mahir ve Turgut ilk defa kıran kırana karşı karşıyadır! Karadayı 31. bölüm fragmanında Feride, Nazif Kara davasında kararını açıklıyor. Feride'nin Nazi Kara için mahkeme öncesi verdiği karar idamdır.

Feride bu kararını " Nazif Kara'nın kalemini kıracağım" sözleri ile dile getiriyor. Karadayı 31. bölümde ise şüphesiz en mutlu kişilerden birisi Savcı Turgut'tur. Yaşanan son gelişmelerden sonra Feride'nin istediği kararı vereceğinden artık iyice emin olan Turgut, " Bu duruşma çok çetin geçecek" sözleri ile bu durumu açık bir şekilde özetiliyor. Mahir zor durumdan babasını kurtarmak için kritik bir karar veriyor. Babası Nazif Karayı kaçıracaktır. Karadayı 31. bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntılardan birisi ise Mahir'in eski sözlüsü Ayten'in baygın bir şekilde görünmesi oluyor.

AVRUPA AVRUPA 75.BÖLÜM

Avrupa Avrupa 75.Bölüm izle

Can'a her sene yapılan geleneksel tıp balosunun davetiyesi ulaşır.. Geçen hafta ki dinleme cihazı krizinden sonra Gül'e bozuk olan Can baloda kendisine eşlik etmek için Matmazel'i davet eder. Fakat Tekin, Matmazel'in gitmesine izin vermez. Gül, Can'ın kendisini davet etmesini sağlamak için Nermin'i kışkırtır. Can annesiyle baloya gideceğine Gül'ü götürmeye razı olur. Bu özel gece için ekstra özenen Gül, bronzluk için girdiği solaryumdan yanık halde çıkınca bütün planlar alt üst olur. Sonuçta Can'a tek seçenek Melisa kalır. Baloya beraber giden Can ve Melisa'nın arasında ki buzların erimesi Gül'ün hiç hoşuna gitmeyecektir… Tekin ve Matmazel taze evliler olarak gezip dolaştıkça, yalnız kalan Muhtar iyice bunalmaktadır. Muhtar'ın yalnızlığının farkında olan Matmazel onu Tekin'le yaptıkları planlara dahil etmeye başlar. Tekin, sürekli Muhtar'la dip dibe olmanın sonucunda Muhtar'a fena patlar Tekin yardımının karşılığında zorla Nermin'den bir akşam yemeği ve düğün hediyesini kapmayı başarır. Nermin'lerin evinde düzenlenen yemeğe Ferdi ve Gülbahar'da katılır. Ferdi, Tekin ve Muhtar'ı barıştırmak için herkesten habersiz yemeğe Muhtar'ı da davet eder. Gecenin sonunda bozulan motorun tamirine Muhtar'ın yardım ettiği ortaya çıkınca, ortalık karışır. Kimsenin kendisini sevmediğini düşünen Muhtar bunalıma girer. Herkesin anneler gününü kutladığı sabah Muhtar kendini asmak için mahalle meydanına çıkar. Tekin arkadaşının üzüntüsüne dayanamaz ve buzlar erir..İşte Avrupa avrupa 75.Bölüm Fragmanı Pirsushaber.com'u Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz İyi Seyirler Dileriz..

Aşk Emek İster 5.Bölüm

Aşk Emek İster 5.Bölüm izle

Sami ve Rıza Deniz için bir plan hazırlamıştır ancak Deniz'in bundan haberi yoktur. Yapılan bir arama sonucunda hırsızlıkla suçlanacaktır. Ancak beklenmedik birşey olur ve Demir tüm suçu izerine alır. Böylece sami ve Rıza'nın planları suya düşer. Olanlar sonucunda Deniz şaşkındır ve bir hain olarak gördüğü Emre'ye onu tanımak için bir şans daha verecektir. Deniz Demir'i ''Emre'' olarak tanımaktadır ve onu daha iyi tanımak için yaşadığı yere gitmeye karar verir. Bunun üzerine Demir ne yapacağını şaşırır. Demir büyük sırrını saklamaya çalışır ancak bir anda kendisini Deniz ile bir evde bulur. Celal yaptıkları planı bozduğu için Demir'e kızgındır. Sami den Emre Aktaş'ın kim olduğunu araştırmasını ister. Demir tüm tehlikelerden bihaberdir. İş arkadaşlarının onu arasına almalarından ötürü mutludur. Bir gün hep beraber pikniğe giderler ve hoş vakitler geçirirler. Demir işlerin rayına oturduğunu düşünmeye başlamıştır ki beklenmedik bir olayla karşılaşır.

Survivor 11 Mayıs Cumartesi izle

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Survivor 11 Mayıs Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Survivor 2013'de Pazar akşamı yayınlanan bölümde Gönüllüler'de SMS oylamasına kalan iki isim belli olmuştu. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde de bu iki isimden biri adaya veda etti. Survivor'da Gönüllüler takımından adaya veda eden isim kim oldu? Survivor'da Gönüllüler takımından adaya veda eden dördüncü isim belli oldu. Kaynak: Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 Fatmagül mü Bozok mu adaya kim veda etti? haberi 11 Mayıs 2013 Cumartesi haberleri Survivor 11 Mayıs 2013 izle, Survivor 11 Mayıs Cumartesi Tek Parça izle, Survivor 11 Mayıs Full HD izle

Yağmurdan Kaçarken 7.Bölüm

Yağmurdan Kaçarken 7.Bölüm izle

ATV'nin yeni dizisi Yağmurdan Kaçarken 7. bölüm 11 Mayıs Cumartesi akşamı kendi saatinde ATV ekranlarında olacak. İşte yeni bölümden ip uçları... Yağmurdan Kaçarken 7. Bölümde Yaşanacaklar... Lidya'nın eve yaptığı beklenmedik ziyaret, İdil'in komşuyla kocası arasındaki ilişkiyi merak etmesine sebep olur. Carlos Yılmaz'ın bu konuyu ısrarla geçiştirmeye çalışması, İdil'in merakını daha da arttıracaktır. Evde Yılmaz'ın eski bir fotoğraf albümünü bulan İdil, kocasının tüm eski ilişkilerini öğrenmek ister. Yılmaz anlattığı sırada kendinden beklenmeyecek bir olgunlukla hikayeleri dinleyen İdil asıl sürprizi, kendi eski ilişkilerini anlatırken yapar. Lidya, Harun'a Esra'nın sadakatsizliğini kanıtlamak için ilginç yöntemlere başvurur ancak yine üzülen kendisi olacaktır. Korkmaz ve Aynur ikilisi, yan eve taşınan yeni evli genç komşularına, aynı onlar gibi genç ve enerjik olduklarını ispatlamaya kararlıdır Yamalaklar ise ailecek oto yıkama işine girerler.

Osmanlı Tokadı 5.Bölüm

Osmanlı Tokadı 5.Bölüm izle

Tarih bugünü teftişe geliyor!" Her şey 28 Mayıs 1453 tarihinde, yani İstanbul'un fethinden bir gün önce başlar. Doğan Bey ve Şahin Bey, İstanbul surlarına dayanan Osmanlı ordusunun birbirine tamamen zıt karakterde iki yeniçerisidir. Tek ortak yönleri ise surlara sancağı diken nefer olmak istemeleridir. Fakat olaylar hiç de bekledikleri gibi gelişmez. Sürekli birbiriyle didişip duran Doğan ve Şahin görev yerlerini terk ederler. Bu hatalarının bedeli pahalıya patlayacaktır . Görev yerlerini terk ettikleri için af ve aman dileyen yeniçeriler her şeye rağmen son bir fırsat isterler. Akşemsettin Hazretleri "o halde beyaz tavşanı takip edin" diyerek onlara hayatlarının fırsatını verir... Ve onları fırsatlar yüzyılına, 21. Yüzyıla gönderir... Akşemsettin Hazretleri tarafından asırlar sonrasının bugünkü İstanbul'una gönderilen yeniçeriler ne yapacaklarını bilmeden bir çıkış yolu ararken bugünde herkesin suret olarak 1453'tekilere benzediğini görürler. Burada da bir Akşemsettin vardır, bir Fatih, bir Konstantina, bir Alexandros... Fakat henüz hiç biri yeniçerilerin bildiklerini bilmemektedir. Yeniçerilerin tek bildikleri ise "ortalık fena karışacaktır!" Kaçıranlar ve izlemeye yeni başlayacaklar için, başrollerini İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul ve Mazhar Alanson'un paylaştığı ilk 4 bölümün kolajından oluşan Osmanlı Tokadı, Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında...

Bosch Siyah Cam Ocaklı Set

Sağlamlığı ile Türkiye'de büyük ün salmış olan Bosch Markası özellikle beyaz eşya konusunda kendini kanıtlamış bir firma gerek yedek parçası olsun gerek servisi olsun tüm Türkiye'de kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Son ürünlerinden biri olan ve yeni evlenenler yada evini yenilemek isteyenler için ideal bir ürün ile karşımıza çıkıyor. Bosch Siyah Cam Ocaklı Set olarak bilinen ve bir çok mağazada yerini almış olan bu ürün Ankastre Setler kategorine girmektedir ziyaret ettiğiniz teknoloji sitelerinde bu kategoriye bakmayı unutmayınız.

Huzur Sokağı 34.Bölüm

Huzur Sokağı 34.Bölüm izle

Merakla beklenen Huzur Sokağı 34. bölüm fragmanı yayınlandı ve sitemize eklendi. ATV'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı dizisi 34. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazır. Huzur Sokağı'nın 34. bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu. Huzur Sokağı'nın 33. bölümüne dair merak edilen sorular 10 Mayıs Cuma akşamı cevaplanacak..
İşte Huzur Sokağı 34. bölüm fragmanı... Huzur Sokağı bomba gibi bir bölümle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Huzur Sokağı 34. bölümü 10 Mayıs Cuma günü ATV ekranlarında olacak. İşte Huzur Sokağı hayranlarının merakla beklediği 33. bölüm fragmanı... Huzur Sokağı Dizisi 33. Bölümde Yaşananlar... Şükran'ın eline geçen ve kimden geldiği belli olmayan esrarengiz bir aşk mektubu, kafasını iyice karıştırır. Emel'in Feyza'nın şirkette çalışmaya başladığını söylemesi ise, Bilal'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Ancak Emel'in bu yalanı, Ayşe Sultan ve Gülay tarafından çok sert karşılanır. Bu arada Selim'in Feyza'yla ilgili yeni planları vardır. Kimliği belirsiz kişilerin Feyza'yı takip ettiğini fark eden Bilal, Feyza için endişelenmeye başlar. Bir yandan da, Feyza'nın gittikçe kendisinden uzaklaşmaya başladığının farkındadır. Bunun üzerine Bilal, önemli bir adım atmaya karar verir. Bu adım, belki de Feyza'nın bütün hayat tarzını değiştirecektir.

Behzat Ç 95.Bölüm tek parça izle

Behzat Ç 95.Bölüm izle

Star TV ekranlarının bağımlılık yapan dizisi Behzat Ç.'de bu akşam yine bir heyecan dalgası yaşanacak. Agresif tavırları ve argolarıyla dikkat çeken polis Behzat Ç. bu hafta da her hafta olduğu gibi izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Star TV ekranlarında en çok izlenen dizisi Behzat Ç. Yeni Bölüm Fragmanı İzle, Behzat Ç. Son Bölüm Fragmanı İzle,Behzat Ç. Dizi Fragman İzle,Behzat Ç. 95. Bölüm Fragman İzle Cinayet mahallinde Behzat Ç.'ye yakalanan Muzaffer, son anda Barbaros'un müdahalesiyle yakalanmaktan kurtulur. Fakat asıl sorun şimdi ne yapacaklarıdır. Çünkü Behzat Ç., Muzaffer'i tanımıştır. Öte yandan Cinayet Büro, şüpheli ifadelerine devam eden Zeynep Fidan ve Neşe Gökova'yı çözmenin bir yolunu bulmuştur. Şule'nin katil olduğunu bilen ve bunu açığa çıkartmak için uğraşan Emre ise son hamlesini yapmak üzeredir. Behzat Ç'nin bir önceki bölümünde finale hızla yaklaşıldığı çok net bir şekilde görüldü. Öyle ki hem Behzat Ç hem de ekibi yoğun bir trafiğin içerisine dalmıştı. Bugüne kadar çözülmesi gereken dosyalar içerisinde en karmaşık ve en önemli olaylardan biriyle karşı karşıya kalan Behzat Ç, arkadaşlarıyla beraber adaleti aramaya devam etti. Bu amaçla da cinayet büro ekibi ve Behzat Ç, adeta sınırları zorlamıştı Muzaffer ile Barbaros ise kendi adaletlerini sağlamak için bildikleri yoldan gitmeyi deneyince yolları kesişmişti. Bu karşılaşma her şeyi bir anda değiştirdi.

Tatar Ramazan 3.Bölüm Full

Tatar Ramazan 3.Bölüm izle

Dizi, sıradan bir demirci iken efsaneye dönüşen, bozuk düzenle mücadele eden bir kahramanın hikâyesini ekrana getirecek. Özlenen oyuncu Bülent İnal, Tatar Ramazan rolü ile sevenleriyle buluşacak. Tatar Ramazan'ın adalet için verdiği mücadeleyi izlerken, mertliğin, cesaretin, onurun zulme başkaldırısına tanık olacaksınız. Tatar Ramazan, Ovacık Hapishanesi'ne adım atar atmaz Kirmastılı'nın koğuşunda kopan fırtınaya dur der. Elmas ve Kirmastılı ecelin soğuk nefesini enselerinde hissederken Ramazan, Çavuş'u ve adamlarını durdurur. Abdurrahman Çavuş, Ramazan'ı alt etmek için plan yapar ve Ramazan'ı koğuşuna yemeğe çağırır. Ovacık Cezaevi yangın yeri gibidir. Bir başka yangın da Ramazan'ın döndüğünü öğrenen Süreyya'nın yüreğindedir. Ekrem ise Süreyya'nın mutsuzluğunun gün be gün arttığının farkındadır. Yıllardır onu bir kafesin içinde tutmuş ancak ondan asla sevgi görememiştir. Süreyya'nın suskunluğu Ekrem'in gözünü döndürür. Tatar Ramazan'ı hücreden çıkartmak için başlayan isyan, jandarmalar ve gardiyanlar tarafından şiddetle bastırılır.

Ramazan münferitte kalmış olsa da ilk zaferini kazanmıştır. Çünkü biliyordur ki artık yalnız değildir. Elmas ise Ramazan'ı hücreden çıkarmak konusunda kararlıdır. Revirde Emin'i ziyaret eden Elmas, tüm hesapları altüst eder. Planının başarısıyla gurur duyan Çavuş, hamamda sefa sürerken, kapılar açılıp da karşısında Ramazan'ı görünce allak bullak olur. Süreyya, baloda ihanetle yüzleşir. Ekrem onu Güzide ile aldatmaktadır. Süreyya, Ramazan'ı görmek, ona yıllardır yaşadığı acıları anlatmak ister. Ancak büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ramazan ona bir daha gelmemesini söyler. Süreyya artık evli bir kadın, kendisi ise her an ölümle kol kola gezen bir mahkûmdur. Müdür Hamit, Süreyya'nın Ramazan'ı ikinci kez ziyarete geldiğini görünce Ekrem'i arar. Ekrem delirir ve Ovacık Cezaevi'ne doğru yola çıkar. Ramazan ise korkunç bir sır öğrenmiştir.

Dila Hanım 31.Bölüm Tek Parça

Dila Hanım 31.Bölüm izle

Azer Fatma'yı kaçırmakla doğru birşey yapmadığının farkındadır ama hislerine hakim olamaz ve Rıza ile karşı karşıya gelir. Selçuk Fatma'nın kaçırılmasından ötürü öfkelidir, lâkin planları altüst olmuştur. Serdar ise ne yapacağını bilemez, çaresiz bir haldedir. Rıza Dila'ya, ona olan sevdasını anlatmak ister, Dila'da bu duruma karşılık vermek niyetindedir. Fakat Rıza ile ilgili aklındaki soru işaretlerinden ötürü bunu yapamaz. Dila Hanım 31. bölüm fragmanı izle. Star tv izlemek için tıklayınız. Merakla beklenen Dila Hanım 10 Mayıs günü Star tv'de ekrana gelecek. İşte Dila Hanım 31. bölüm fragmanı izle Atv dizi izle.
Dila Hanım Genel Konusu: Sarıgöl'de yaşayan iki büyük aile Barazoğulları ve Selamoğulları'nın kaderleri Barazoğlu İhsan ve eşi Dila'nın kasabaya yerleşmeleri ile yeniden yazılacaktır. İhsan Barazoğlu ve Dila'nın mutlu evliliği talihsiz bir olayla gölgelenir. Barazoğullarının reisi Seyit Bey, arsasını Selamoğlu Ailesi'nin dürüst ve saygıdeğer ismi Rıza'ya satmak için anlaşınca ailenin küçük oğlu Azer kavga çıkartır.
Senelerdir Rıza'ya kin besleyen Azer'in silah çekmesi ile kavga başka bir boyuta taşınırken araya giren İhsan vurulur. İhsan, arkasında seven bir kadın ve düşmanlık bırakarak bu dünyadan ayrılır İhsan Bey'in eşi Dila Hanım, silahlı kavgada eşini vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin eder. Dila, bir rastlantı neticesi, hiç tanımadığı Rıza'yla tanışır. Ona eşinin katili olduğunu bilmeden büyük bir aşk ile bağlanır. Rıza da Dila Hanım'a büyük bir aşk beslemektedir. Rıza, Dila'nın kim olduğunu öğrendiğinde kimliğini gizleme yolunu seçer. Rıza bir taraftan İhsan'ın ölümünden dolayı vicdan azabı çekerken diğer taraftan giderek aşık olduğu Dila'nın intikam hırsı ile karşı karşıyadır. Dila'dan gerçek kimliğini gizlemiş olması ve aralarında günden güne büyüyen aşk, olayı daha da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır. Mağrur ve güçlü Dila Hanım, gururlu ve kendisine güvenen Karadağlı Rıza'ya karşı aşkının mı peşinden gidecektir yoksa kinin mi? Sevgi, kin ve düşmanlığa, Azer ve Kahya Canip'in entrikalarına, geleneklerin, törelerin baskılarına rağmen bu aşk yeşerebilecek midir?

Karagül 7.Bölüm Tek Parça izle

Karagül 7.Bölüm izle

Narin'in Murat'ın imam nikâhlı karısı olduğunu öğrenen Ebru şoka girecek, Kendine geldiğinde geçmişin muhasebesini yapıp, bu sırrı bilenleri hesaba çeker ve bir an önce çocuklarıyla birlikte konaktan ayrılmayı düşünen Ebru İstanbul'daki yakın dostlarından kalacak yer için yardım talep eder. Ada kürtaj için bir yol bulmuştur, bir plan kurup Maya'dan yardım ister. Melek'le buluşmak için Savaşan'a giden Recep'i orada bir sürpriz beklemektedir. Planı maksadına ulaşan Özlem, Narin'i daha da zor durumda bırakmak için Kendal ve Narin'le ilgili olan şüphesini  konaktan biriyle paylaşır.  Ayşe'yle yakınlaşan Baran ilk defa Ayşe'yle bir sırrını paylaşır. Ada ve Maya hastanede bir sürprizle karşılaşırken, Ebru'nun konaktan ayrılma kararı beklenmedik sonuçlara yol açar. Melek"le buluşmak için Savaşan"a giden Recep"i orada bir sürpriz beklemektedir. Planı maksadına ulaşan Özlem, Narin"i daha da zor durumda bırakmak için Kendal ve Narin"le ilgili olan şüphesini  konaktan biriyle paylaşır.  Ayşe"yle yakınlaşan Baran ilk defa Ayşe"yle bir sırrını paylaşır. Ada ve Maya hastanede bir sürprizle karşılaşırken, Ebru"nun konaktan ayrılma kararı beklenmedik sonuçlara yol açar.

Lipitabs Solusitan

Fazla kilolarından kurtulmak ve fit olan vücudu korumak neredeyse bütün insanların istediği bir şeydir. İnsanlar bu isteklerini yerine getirebilmek için çeşitli diyetler yapmakta, ağır yemeklerden kaçınmakta, çeşitli sporlar yapmakta ve hatta aç bile kalmaktadırlar. Lipitabs Solusitan Bu kimi zaman işe yarasada çoğu zaman istek ve arzularımıza karşı koyamadığımız için işe yarayamamaktadır. Sizi tüm bunlardan kurtaracak ve rahat rahat kilo verebileceğiniz hatta kilo verirken istediğiniz yemekleri de yemenizi sağlayacak bir ürün bulunmaktadır. Bu ürün Lipitabsdır.

Lipitabs, vücudunuzda bulunan fazla yağ ve proteinleri bağırsaklar yardımı ile dışarıya atmaya yarayan bir üründür. Bu ürün deniz ürünlerinden elde edildiği için doğaldır ve hiçbir zararı bulunmamaktadır. Lipitabs kullanımı son derece kolaydır. Ağır ve yağlı yemekler yemeden önce Lipitabsı bir bardak su içerisine atın ve erimesini bekleyin. Daha sonra ise yemekten önce bunu içiniz ve yemeğinizi yemeye başlayınız. Lipitabs içindeki enzimler sayesinde vücudunuza giren fazlalık yağ ve karbonhidratları bağırsaklara yönlendirecek ve kilo almanızı engelleyecektir. Lipitabs sayesinde istediğiniz yemekleri rahat bir şekilde yiyebilirsiniz ve bu yemekleri yerken de kilo almazsanız. Lipitabs sadece kilo vermenize yardımcı olmamaktadır. Aynı zamanda da vücudunuzun doğal halini de korumaya yardımcı olmaktadır. Bu ürün sayesinde istediğiniz yemekleri dilediğiniz gibi yiyebilir, diyet yapmadan aç kalmadan kilo verebilirsiniz. Lipitabs kullanan kişilerde bu üründen son derece memnun kaldıklarını dile getirmektedirler.

Galip Derviş 9.Bölüm Tek Parça izle

Galip Derviş 9.Bölüm izle

Bahçıvan Amca öldü mü, öldürüldü mü? Kanal D'nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi "Galip Derviş" bu hafta da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle; Necmi Ertürk, yıllarca Belediye'de bahçıvan olarak çalışmış, emekli olduktan sonra bile parklarda çalışmaya devam etmiş ve neredeyse Belediye'nin maskotu haline gelen bir emekçidir. Belediye'nin 'Bahçıvan Amca'sı olarak da tanınır. Hatta 'Bahçıvan Amca'nın, Başkomiser İzzet'in belgeselci karısı Latife Merdan tarafından, 4 sene önce çekilmiş bir belgeseli de vardır. Ama Necmi Ertürk'ü asıl önemli kılan şey, şu an tam 114 yaşında olması ve bir süre daha yaşarsa dünyanın en uzun yaşayan insanı rekorunu kıracak olmasıdır. Necmi Ertürk, rekoru kırmasına günler kala ölür. Latife Merdan'ın bu ölümle ilgili bazı kuşkuları vardır Cinayetten şüphelenmektedir. İzzet bu iddiayı ciddiye almaz; kim, niye 114 yaşındaki bir adamı öldürmek istesin ki? İzzet ve Latife, Galip Derviş'e danışmaya karar verir.

İntikam 18.Bölüm Tek Parça izle

İntikam 18.Bölüm izle

Yağmur intikam kararı yenilemektedir. Babasının katillerini bularak kendi elleri ile öldüreceğini söyleyen Yağmur, Emre için de üzülmeye devam etmektedir. Ve kendi yüzünden onun hapishaneye girmesini istememektedir. 18. Bölüm ile ekrana gelecek olan dizide Emre kardeşi ile bir veda tarzından konuşma yapmaktadır. Mahkemede ise olaylar değişmektedir. Emre son olarak nişan yüzüklerini Emre'ye vermektedir. Emre'yi cezaevinde zor günler geçirecek. İntikam 18. bölümde cinayet suçundan hapishaneye giren Emre, burada bir yandan ölüm tehditleri alırkaen bir yandan da saldırılara maruz kalıyor. Üstüne işlemediği bir cinayet suçu kalan Emre artık hapishanededir. Şahika oğlunu oradan çıkartmak ve özgürlüğüne kavuşturmak için elinden ne geliyorsa yapar. Şahika'nın tek ümidi de Cemre'dir. Ona,  o korkunç gecede korulukta gördüğü kişinin robot resmini yaptırır. Çizim sonrası  ortaya çıkan resim Rüzgar'a çok benzemektedir. İntikam yeni bölümde  Barış abisini korumak için, Cemre'yi aldığı ilacın etkisi ile kafasının karışık olduğuna ve korulukta kimsenin olmadığına inandırma çabalarına devam eder.Yağmur, hapishanede zor günler Emre'ye ziyarete gider  Ancak Emre burada çok şartlar altındadır ve bazı kesimlerden tehditler almaktadır. Rüzgar'ın zor durumda oluğunu düşünen  Hakan, onu  şehri terk etmesi için zorlamaktadır. Yağmur ise, kamuoyunu olumlu yönde etkilemek için yazar Seçkin'den yardım alma fikrini ortaya atar.  Şahika araları kötü olduğu için  bu öneriye sıcak bakmaz ama Hakan, Şahika'yı ikna etmeyi başarı. İntikam 18. bölümde ayrıca  Seçkin, olayları Emre'nin lehine yazmak üzere Şahika ile bir anlaşmaya varır. Hikaye korulukta 3. bir kişinin daha olduğu üzerine kurgulanacaktır. Emre, hapishanede saldırıya uğrar ve yaralanır. Altan tarafından tehdit edilen Şahika, Emre'nin tutuksuz yargılanmasını sağlamak için tüm imkanlarını kullanmaktadır. Tek amacı hastaneden tekrar parmaklıklar arkasına gitmesini mani olmaktır.  Barış, abisini korumak için Seçkin'e Cemre'nin o gece ilaç aldığını ve korulukta kimseyi görmediklerini söyler. Cemre'nin tanıklığı tehlikeye girer. Şahika ise Rüzgar ile görüşmeye gelir.

Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm Tek Parça izle

Aksiyonun bir an olsun dinmediğin hayranlarının soluksuz izlediği Kurtlar Vadisi Pusu bir hafta aradan sonra fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Vadi'nin yeni bölüm fragmanından anlayadığımız kadarıyla Polat Alemdar, Araz'ın elinden kurtuluyor ama Poyraz Amerikalıların elinden kurtulamıyor. Amerikalılar Poyraz'ı öldürüyor. Bomba gibi bir bölümle izleyicisiyle buluşacak Kurtlar Vadisi Pusu 9 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 191.BÖLÜM

Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölüm fragmanında, Polat Alemdar'ın ' yeni dönemde artık burası bana ait değil, iki adayım var ' sözleri dikkat çekti. Polat Alemdar'ın bu sözleri söylerken, fragmanda Polat'ın ofisindeki masası görülüyor. Fragmandan da anlayacağımız kadarıyla Vadi'nin yeni bölümünde Poyraz ölüyor. Poyraz'ın can yoldaşı Araz'a son sözü ise 'Araz sana son sözüm Alemdar'dan intikamımı almadan ölme' oluyor. Araz'da Poyraz'ın intikamını almaz için Polat Alemdar ve ekibine operasyon düzenliyor. KARA ÖLECEK Mİ? Poyraz'ın intikamını almaz için Polat Alemdar ve ekibe operasyon düzenleyen Poyraz'ın can yoldaşı Araz çatışma esnasında Kara'yı vuruyor. Kara öldü mü? sorusu ise 9 Mayıs Perşembe akşamı cevap bulacak. Nefesleri kesecek Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölümü 9 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölümü dizinin ardından full olarak haberevet.com'dan izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 190. bölümü bile yine izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanını bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölüm ile 2 Mayıs 2013 Perşembe günü ATV ekranlarına gelirken, bizde yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen hayranlara yeni bölüm hakkında bilgi sahibi olmaları adına dizi hakkında yorumlar ve Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölüm fragmanı sunacağız. Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bir döneme girildiği iddiası dolaşırken, Poyraz'ın Polat ait şifreleri bilmesi ve Polat'ın arkasında kim olduğunun merak edilmesi Polat'ın tapınakçı olup olmadığı sorularını da beraberinde getiriyor. Bu soruların tüm cevapları yayınlanacak yeni bölümle izleyiciye ulaşacak. Kurtlar vadisi pusu 191. bölüm fragmanı yayınlandığı an burada olacaktır.

Merhamet 13.Bölüm

Merhamet 13.Bölüm izle

Kanal d ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Merhamet Dizisi bu akşam kanal d ekranlarında olacak yine büyük bir reyting yapması beklenen dizi bakalım rakiplerini geçebileecekmi bu akşam yeni son bölümü ile yayında olacak diziyi izlemek isteyenler legaldizi.com adresine bakabilirler.
Şadiye, Sermet'in evinden kaçmaya çalışırken, Sermet ve Erol'un konuşmalarına şahit olur ve kaçmaktan vazgeçer. Irmak ve Fırat yolun sonuna gelmişlerdir. Ancak Irmak ayrılmadan önce son bir istekte bulunur. Deniz, Ayhan'ın kim olduğunu bir türlü Irmak'a soramaz ve sonunda Can patlayıp, Irmak'ı sorguya çeker. Köşeye sıkışan Irmak karşı saldırıda bulunarak Can'ın Şadiye ile olan garip geçmişini ve ilişkisini Narin'i de aşağılayarak ortaya döker. İpler iyice gerilmiştir. Hafta sonu gezisi beklenmeyen bir şekilde herkesi şoke ederek son bulur.

Sakarya Fırat 146.Bölüm Tek Parça

Sakarya Fırat 146.Bölüm izle

Türkiye'yi kusatan terör ve terörün söndürdügü, yerinden ettigi hayatlarin hikayesi. Ve bütün saldirilara, bütün imkansizliklara canini ortaya koyarak gögüs geren Mehmetçik'e, binlerce sehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara bir saygi durusu… Ayni topraklardan dogan, ayni topraklarda akan iki nehrin, ayriliga, bölünmeye karsi savasi: Sakarya Firat. Uzman Çavus Osman Kanat, gönüllü seçtigi askerlik mesleginin parlak mensuplarindan. Usta bir nisanci, gözü kara bir savasçi. Güneydogu'da, hararetin en yüksek oldugu noktalarda sayisiz göreve katilan, kritik zamanlarda daima kendini göstermis, üstlerinin dikkatini çekmis genç bir asker. Bir avuç arkadasiyla birlikte, sinirdaki Çeliktepe Karakolu'nda görev yapan Osman Kanat, bir çatisma sonrasi sigindigi Mürsel Aga'nin evinde, hayatinin akisini degistrecek bir genç kizla karsilasir; Nihan. Mürsel Aga'nin küçük kizi Nihan, hukuk fakültesini henüz bitirmistir; etkileyici, güzel ve akilli.
Osman ve Nihan arasinda baslayan yakinlasma, zaten bir türlü durulmayan aileyi dalgalandirir. Bu olayin hemen akabinde yasayan karakol baskini ise, isleri iyice karistiracaktir. Çeliktepe'nin üç sehit verdigi ve kahramanca püskürttügü çatismayi planlayan ve yöneten ise, Mürsel Aga'nin büyük kizi Necla, meshur ismi ile Küpeli Necla'dir. Osman ve Necla arasinda giderek bireysel bir kedi fare oyununa dönen bu ölümcül mücadele içinde Nihan, ideallerinin ve askinin pesinde tutunmaya çalismaktadir. Bir yanda Osman'in ve arkadaslarinin diken üstündeki aileleri, diger yanda türlü zorlukla mücadele eden bölge insani… Ve kaderlerin kesistigi noktada, kan ve atesin, barut ve dumanin içinde yesermeye çatisan bir ask…
Sakarya Firat, Çeliktepe'deki kahramanlarin hikayesidir. Minnet borçlu oldugumuz, bilmedigimiz, unuttugumuz; al bayraga kanini veren yigitlerin hikayesi… Sakarya Firat, Türkiye'nin hikayesi… Isimsiz kahramanlar için 71 dakikalik saygi durusu. SAKARYA FIRAT Sakarya Fırat 146. yeni bölüm fragmanı çıktı - Çeliktepe karakolunda gergin bekleyiş! Sakarya Fırat 146. yeni bölüm özeti izle, Sakarya Fırat 146. son bölüm fragmanı, Sakarya Frat 146. bölümde Teo amacına ulaşıyor, Poyraz Timinin Çavuşu Taner çatışma sırasında vuruldu. Sakarya Fırat 146. yeni bölümü ile 8 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında sizlerle olacak..

Kuzey Güney 73.Bölüm izle

Kuzey Güney 73.Bölüm izle

Kuzey, Güney'in yaptıklarını görmezden gelmeye çalışarak, Cemre ile yeni hayatını kurmak için yeni girişimlerde bulunuyor. Kafası bir hayli karışık olan Kuzey, Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde ise, artık Cemre daha öne çıkıyor. Kuzey Güney 73. bölümde Güney'in doğrulttuğu silahın namlusunda, kardeşi ve artık hiç olamayacağı bir aşk vardır. Güney'in Öfkesi çok güçlüdür ama, Kuzey'i elindeki silahtan daha etkili bir silahla yaralar. Güney'in her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlayan Şeref, kötü olayların önüne geçmek için, bir dizi önlem alır.Şeref  gözünü biran olsun gözünü Güney'in üzerinden ayırmaz.  Güney, Sinanerler'i bitirme, Barış'ı hapse attırma palanlarını yürütürken,  Öte yandan Deniz'den gelen bir mektup bütün dikkatini dağıtacaktır. Deniz gönderdiği mektupla Kuzey'e, Ferhat'ın katilinin kim olduğunun anahtarını verir. Cemre'nin doğum günü yaklaşırken, Kuzey, Cemre'ye hiç unutamayacağı bir hediye daha alır.  

İşler Güçler 37.Bölüm izle

İşler Güçler 37.Bölüm izle

İşler Güçler kaldığı yerden devam ediyor işler Güçler yeni Bölümünü İzle İşler Güçler dizisi İzle İşler Güçler 37. Bölüm Fragmanı izle İşler Güçler ,İşler Güçler dizisi izle,İşler Güçler son bölüm,İşler Güçler son bölüm izle,İşler Güçler son bölüm hd,İşler Güçler en son bölüm,İşler Güçler 37.bölüm,İşler Güçler 37.bölüm fragmanı,İşler Güçler 37.bölüm hd izle İşler Güçler 37. Bölümü İle 7 Mayıs Salı Günü StarTv"de Saat 23:00 İzleyebilirsiniz… Sahte bal olayı ile köşeye sıkışan ekip, balın yeni ortaya çıkan yan etkileri ile, köşeden kurtulduğunu sanıyor. Bütün ülke kaosun içine yuvarlanırken, üçlümüz balzedelerle ve kendileriyle bir savaşın içinde bu dertten kurtulmaya çalışıyor. Ama hiçbir şey 'İbrahim ile Erol'un son sahnelerinin çekimini engellemiyor.

Benim İçin Üzülme 27.Bölüm

Dizinin yeni fragmanında; Orhan'ın babası Mustafa ve Yaşar kavga ediyor... Niyazi, Harun'un Buke'yi kaçırdığını öğreniyor... Niyazi Buke'nin babasının ameliyatı için bankadan kredi alıyor... Irmak, Sinan'dan kopmamak için Şahin'in şirketinde işe başlıyor. Buke ile Harun büyük bir kaza geçiriyor...

Benim İçin Üzülme 27.Bölüm izle

Harun'un, Buke'yi kaçırdığını anlayan Niyazi, amansız bir takibe başlar. Harun ve Buke'yi ise yolda acı bir sürpriz beklemektedir. Ancak Niyazi her şeye rağmen Buke'yi bulabilecek midir? Sinan tarafından terk edilen Irmak, İstanbul'a dönmek istemez Maden kazasıyla zor durumda kalan Şahin ummadığı bir yerden yardım alır ve vereceği kararla Sinan'ı şaşırtır. Mustafa, Orhan'ı ve Fehime'yi korumaya çalışırken bir kez daha Resul ve Yaşar'ın iftirasına uğrar. Peki, bu sefer suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek midir? ATV ekranlarında ilgi ile takip edilenBenim İçin Üzülme dizisininin 27. bölümünde  şok gelişmeler yaşanıyor. Benim İçin Üzülme dizisinin fragmanında; Orhan'ın babası Mustafa ve Yaşar ile amansız bir kavgaya tutuşuyor.  Niyazi, Harun'un Buke'yi kaçırdığı haberini alıyor.  Niyazi Buke'nin babasının ameliyatı için bankadan kredi çekiyor. Irmak, Sinan'dan kopmamak için Şahin'in şirketinde çalışmaya başlıyor. Benim İçin Üzülme 27.Bölüm fragmanı ve özeti Harun'un, Buke'yi kaçırdığını öğrenen Niyazi, onları takip etmeye başlar. Ama  Harun ve Buke'yi yolda kotü bir sürpiz beklemektedir. Niyazi peşine düştüğü Harun ve Buke'yi bulabilecekmi?  Sinan tarafından terk edilen Irmak, İstanbul'a gitme niyetinde  değildir.  Maden kazasıyla zor durumda kalan Şahin ummadığı bir yerden yardım alır ve vereceği kararla Sinan'ı şaşkına uğratır.  Mustafa, Orhan'ı ve Fehime'yi korumaya çalışırken bir kez daha Resul ve Yaşar'ın iftiralarına maruz kalır. Benim İçin Üzülme dizisinde Orhan bu sefer suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek mi?

20 Dakika 18.Bölüm

20 Dakika 18.Bölüm izle

Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey daha var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yandan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor.Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek.Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp mafyasının karşısında yapayalnız kalacak. Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak.

Leyla ile Mecnun 97.Bölüm

Leyla ile Mecnun 97.Bölüm izle

TRT ekranlarının sevilen dizisi Leyla ile Mecnun 29 Nisan 2013 pazartesi akşamı 97. Bölüm ile izleyenleri ile buluşuyor. Leyla ile Mecnun 97. Bölüm ÖzetiGeçtiğimiz haftalarda Samanyolu TV'de yayımlanan Küçük Kıyamet adlı dizi, hatalı cehennem sahnesi ile sosyal medyada alay konusu olmuştu. Sahnenin bir kısmında görsel efekleri uygulamayı unutan dizide, efekt uygulamaları için kullanılan mavi ve yeşil arka planlar olduğu gibi ekranda gösterilmişti. Cehennem atmosferinden bir anda mavi arka plan ve yeşil kıyafetler içindeki 'zebaniler' olan görüntüye geçen sahne, sosyal medyada uzun süre şaka malzemesi oldu. TRT'nin parodileriyle efsaneleşen Leyla ile Mecnun dizisi de, dün yayımlanan bölümünde tımarhaneye kapatılan Erdal Bakkal'ın rüyasında söz konusu sahne ile dalga geçti. Rüyasında ateşler içinde zincirlenen Erdal Bakkal, bir anda kendisini mavi arka planın ve yeşil kıyafetli iki adamın ortasında buluyor. 'Noluyor lan?' diyerek kendini kurtaran Erdal Bakkal, her zamanki gibi bir müddet sonra sevinçle oynamaya başlıyor.

Yalan Dünya 50.Bölüm

Yalan Dünya 50.Bölüm izle

Şehmuz para konusunda sıkıntılara girmektedir. Bu neden ile yan daire satılma kararı alınmaktadır. Ve bu neden ile Dezin ve arkadaşları korkuya düşerler. Bunun yanı sıra uzun süredir sakatlık yaşayan Selahattin artık yürüme alıştırmalarına başlamıştır Ancak bunun iyi bir şekilde olması için gerekli tedaviyi olması gerekir. Öncelik ile itiraz etse de doktorun güzelliğini görünce dayanamaz ve tedaviyi kabul eder. Paraya sıkışan Şehmuz yan daireyi satılığa çıkarıyor, Denizler'i de telaş sarıyor. Selahattin'in son kontrolleri yapılır. Artık yavaş yavaş yürümeye başlar. Fakat fizyoterapi de alması gerekir. Önce istemez fakat, doktor hanımı görünce hemen fikri değişir ve seanslara başlar. Bu gelişme Vasfiye Teyzenin de gözünden kaçmaz. Kocabaşlar'ın bütün kadınlarını, hatta Deniz'i bile fizyoterapistte karşı doldurmayı başarır. Eylem'den ayrılan Orçun ise bunalımdadır. Herkesten harçlığının dışında para koparmaya çalışan Orçun, yine karanlık işler peşindedir. Vasfiye'nin kışkırtması ile Gülistan'ın içine kurt düşer. Orçun'un uyuşturucu kullandığından şüphelenir. Şehmuz ise yan daireyi satışa çıkartır. Herkes telaşlanırken bir Bora çok rahattır. Evi müşterilere Şehmuz ile dolaştıran Bora'nın yine aklında evden çıkmamak için bin bir plan vardır. Orçun ile Eylem'in barışma ihtimalini hesaplayan Gülistan, bunu önlemek için harekete geçer. Kısa sürede Eylem'i küçük Gülistan'a dönüştürmek için seferber olur. Bahar gelmesine rağmen müşterisinin hediyesi kürkle dolaşan Zerrin, hayvanseverler ve çevrecilerin hedefi olur. Bünyamin ile daha rahat olmak adına da Tülay'ı zorla kendi evine taşınmaya ikna eder. Gülistan, Zerrin'in yerine gelen bu yeni komşudan da hiç haz etmez. Fiyatı düşürdüğü halde yan daireyi bir türlü satamayan Şehmuz, umutsuzluğa kapılır. Nedense Bora'nın gezdirdiği müşteriler evi almaktan vazgeçmektedirler. Her şey planladığı gibi giden Bora'nın keyfi Şehmuz'un daireye alıcının bulduğunu söylemesi ile kaçar. Daire satın alacak isim herkes için sürpriz olur.